Miten mukaan toimintaan?

Agronomiliiton valtuusto valitaan jäsenvaalilla kerran neljästi vuodessa ja hallituspaikat vaihtuvat kahden vuoden välein. Valtuustoehdokkaaksi voi ryhtyä oman neuvottelu- tai valiokuntaryhmän tai yhdistyksen ehdokkaana. Ota silloin yhteyttä em. puheenjohtajaan.  Neuvottelu- ja valiokunnat tekevät valtuustolle ehdotuksia hallituksen jäseniksi ja valtuusto päättää nimitykset.

Neuvottelu- ja valiokuntiin jäsenet nimeää hallitus. Ehdotuksia voi tehdä itse tai liiton toimisto kyselee verkostonsa avulla kiinnostuneita henkilöitä mukaan toimintaan.  Mukaan toivotaan aktiivisia jäseniä, jotka haluavat tuoda kentän viestiä liiton tietoon ja jotka ovat kiinnostuneita työelämän kehittämisestä.

Toimikuntiin kutsutaan liiton jäseniä, joiden asiantuntemuksen alaan toimikunnan vastuualue kuuluu. Hallitus nimeää toimikunnat ja sen jäsenet vuosittain. Jos aiheet kiinnostavat, ole yhteydessä liittoon - kuulemme sinusta mielellämme!

Koulutus- ja alueyhdistyksiin liitytään Agronomiliiton toimiston kautta. Mukaan pääsee kun seuraa yhdistysten viestintää ja lähtee mukaan tapahtumiin ja sääntömääräisiin kokouksiin.

Toimintaan osallistujille maksetaan kokouspalkkiot ja matkakulut vuosittain sovitun mukaisesti.
Sähköinen täytettävä matkalasku (2024) on ladattavissa tästä.
Tulostettava ja käsin täytettävä matkalasku (2024) on ladattavissa tästä.
Allekirjoita ja skannaa matkalasku kuitteineen sähköpostiosoitteeseen paivi.rissanen@agronomiliitto.fi tai postitse Agronomiliitto ry, Pohjoinen Makasiinikatu 6 A 8, 00130.