Työ- ja virkasuhdeneuvonta

Askarruttaako sinua jokin työsuhteeseen tai työpaikkaasi liittyvä asia? Alkavatko yt-neuvottelut?

Jäsenille maksuttoman työ- ja virkasuhdeneuvonnan sähköposti on: tyosuhdeneuvonta@agronomiliitto.fi

Toivomme jäsenten yhteydenotot työsuhdeneuvonnan sähköpostilaatikkoon, jotta varmistamme nopean asiakaspalvelun.

Väliaikaisesti, huhtikuun 2020 loppuun asti, Yksityissektorin työsuhdeneuvonnan kysymyksiin vastaa Asianajotoimisto Aika. Päivystysaika arkisin kello 10-16.
Yhteystiedot: sähköposti info@aikalaki.fi ja puhelin 010 8411 000. Asianajotoimisto Aika ei anna palkkaneuvontaa.

HUOM: Palvelua käyttäessäsi tarvitset jäsennumeron, joka on ilmoitettava yhteyttä otettaessa. Kerro myös, että olet Agronomiliiton jäsen.

Julkisen sektorin työ- ja virkasuhdeneuvonnan kysymyksiin vastaa neuvottelupäällikkö Outi Parikka tai hänen ollessa estynyt tiedusteluihin vastaa Asianajotoimisto Aika.

Palkka-asioissa käytettävissäsi on myös Palkkanosturi. Kirjautumiseen tarvitset jäsennumerosi. Jäsennumero löytyy jäsenkortistasi sekä Alimentan takakannesta osoitetiedoistasi.

Liitosta saa myös puhelinneuvontaa

Puhelimitse työ- ja virkasuhdeneuvontaa saavat yksityisellä sektorilla työskentelevät Minna Hälikältä ja valtiolla, kunnalla tai yliopistoissa työskentelevät Outi Parikalta.

Agronomiliiton toimiston numero on 09 2511 160 ja toimihenkilöiden yhteystiedot löydät täältä.

Neuvontapäivystys

Liitolla on päivystyssopimus Asianajotoimisto Aika Oy:n kanssa. Liiton toimihenkilöiden ollessa estyneitä, ohjataan jäsenten sähköpostikyselyt ja puhelut päivystävään toimistoon. Palvelua käyttäessäsi sinun tulee ilmoittaa Agronomiliiton jäsennumerosi.