Työ- ja virkasuhdeneuvonta

Työ- ja virkasuhdeneuvonnassa saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita työlainsäädäntöön, työehtosopimuksiin ja työsopimuksiin liittyvissä kysymyksissä. Tavallisimmin yhteydenotot koskevat uusia työsopimuksia, vuosilomia, perhevapaita, lomautuksia ja irtisanomisia. Voit ottaa yhteyttä isoissa ja pienissä työelämään liittyvissä kysymyksissäsi. Liiton asiantuntijoiden lisäksi Agronomiliiton jäsenten kysymyksiin vastaa loma- ja päivystysaikoina Asianajotoimisto Aika.

Yksityiselämään kuuluvissa oikeudellisissa asioissa palvelee Eversheds Asianajotoimiston puhelinneuvonta. Työttömyyskorvauksiin liittyvissä asioissa kumppanimme on Erityiskoulutettujen työttömyyskassa ERKO.

Tietosuojaselosteessa kerrotaan, kuinka Agronomiliitto kerää, käsittelee ja luovuttaa henkilötietoja Agronomiliiton jäsenpalvelujen yhteydessä

Työsuhdeneuvonnan yhteystiedot Agronomiliitossa

Yksityisen sektorin ja neuvonta-alan työsuhdeneuvonnan kysymyksiin vastaa neuvottelupäällikkö, juristi Linda KanniainenJulkisen sektorin työ- ja virkasuhdeneuvonnan kysymyksiin vastaa Agronomiliiton neuvottelupäällikkö Outi Parikka. 

Pyydämme työsuhdeneuvonnan yhteydenotot työsuhdeneuvonnan sähköpostilaatikkoon tyosuhdeneuvonta@agronomiliitto.fi

Palkkaneuvontakysymyksiin vastaavat yksityisen sektorin ja neuvonta-alan osalta neuvottelupäällikkö, juristi Linda Kanniainen ja julkisen sektorin osalta neuvottelupäällikkö Outi Parikka. Yhteydenottopyynnöt tyosuhdeneuvonta@agronomiliitto.fiJäsenten käytettävissä ovat myös liiton verkkosivuilta löytyvät palkkatilastot.

Mikäli olet yhteydessä arkaluonteisissa asioissa ja lähetät esimerkiksi henkilötietoja sisältäviä dokumentteja, ole meihin yhteydessä suojatun sähköpostiyhteyden kautta tämän sivun kautta.

Neuvontapäivystys

Loma- ja päivystysaikoina Agronomiliiton työ- ja virkasuhdeneuvontaa antaa Asianajotoimisto Aika arkisin klo 10-16. Yhteystiedot puh: 010 8411 000, sähköposti info@aikalaki.fi. Tarvitset yhteydenottoa varten jäsennumerosi.

Aika ei anna palkkaneuvontaa, mutta käytössäsi ovat palkkatilastot Agronomiliiton verkkosivuilla.