Yhdistykset

Agronomiliitolla on koulutusalayhdistyksiä, joihin järjestäytyvät eri pääaineita yliopistoissa lukeneet jäsenet sekä alueyhdistyksiä, jotka huolehtivat jäsentoiminnasta alueellisesti. Yhdistysten jäseneksi voi liittyä Agronomiliiton jäsen, joka täyttää kyseisen yhdistyksen jäsenyyskriteerit. Yhdistyksiin liitytään ilmoittamalla siitä Agronomiliiton toimistoon jäsensihteerille toimisto@agronomiliitto.fi. Myös muutokset ja eroamiset toimiston sähköpostiin.

Jäsen voi liittyä myös useampaan yhdistykseen. Yhdistysten jäsenmaksut kerätään vuosittain Agronomiliiton jäsenmaksun yhteydessä helmikuussa. Jäsenmaksut vaihtelevat 5-85 euroa vuodessa. Ajantasaisen listauksen jäsenyhdistysten jäsenmaksuista löydät myös täältä.

Osalla yhdistyksistä on aktiiviset verkkosivut, toisilla sivuilla on lueteltu vain johtokunnan jäsenet. Voit ottaa yhteyttä puheenjohtajaan joko Vuosikirjan jäsenluettelon perusteella tai pyytämällä yhteystiedot liiton toimistolta: toimisto@agronomiliitto.fi.

Koulutusalayhdistykset

Alueyhdistykset

Blogit

RSS-syöte

Kentältä kuultua

17 helmi

Mieluummin olutta kuin väkeviä – joka viides Etelä-Suomen peltohehtaareista kasvaa mallasohraa

Agrosenioreiden tammikuun lounaskokouksessa 12.1.2016 saimme kuulla Panimoalan ajankohtaisia asioita, joita meille esitteli Panimoliiton toimitusjohtaja, ETM Elina Ussa.