Kanta-Hämeen agronomit

Ei tulevia tapahtumia

« Muut yhdistykset

Johtokunta

Yhdistyksen puheenjohtaja
Suvi Anttila

Yhdistyksen varapuheenjohtaja
Salla Saarinen

Yhdistyksen johtokunnan jäsen
Anna Koljonen

Yhdistyksen johtokunnan jäsen
Markku Pulkkinen

Yhdistyksen rahastonhoitaja
Maija Paakki

Tarjoamme jäsenillemme toimivan ja aktiivisen verkoston ja mahdollisuuden tutustua alueen kehittyvään ja monipuoliseen ruokaketjuun. Teemme aktiivisesti retkiä erilaisiin alan kohteisiin. Tutustu meihin ja liity jäseneksemme!

Hakoisten linnavuorelta Janakkalasta avautuu tyypillinen, vehreä hämäläinen maatalousmaisema.

Kanta-Hämeen agronomit on vireä alueyhdistys Hämeessä, joka on perustettu 1943. Sen kotipaikka on Hämeenlinna. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen hyvän verkoston ja mahdollisuuden tutustua alueen kehittyvään elintarviketuotantoon. Teemme aktiivisesti retkiä erilaisiin alan kohteisiin. Jäsenmaksu on 8 euroa.

Kanta-Hämeen agronomit ry:n puheenjohtajana toimii vuonna 2021  Suvi Anttila, suvi.anttila@pp3.inet.fi. Yhdistyksen hallitus valitsee järjetäytymiskokouksessa sihteerin ja rahastonhoitajan. Hallitukseen kuuluvat Anttila Suvi, Helanen Hilkka, Koljonen Anna, Paakki Maija, Pulkkinen Markku ja Saarinen Salla.

Lisätietoja yhdistyksestä saat ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin - yhteystiedot löytyvät liiton vuosikirjasta. Voit myös pyytää yhteystiedot liiton toimistosta: puh. (09) 2511 160 tai toimisto@agronomiliitto.fi

Yhdistyksemme säännöt

Jäsenkirjeitämme:

Vuoden 2021 toiminnassamme on monia retkiä, yritystapaamisia ja uusia avauksia. Järjestämme niitä mahdollisuuksien mukaan ja koronarajoituksia noudattaen.

Olemme siirtäneet keväälle 2020 suunnittelemamme yritysvierailun ja kesäretken vuoteen 2021 koronavirusepidemian takia. Pidämme vuosikokouksemme keskiviikkona 28.10.2020 Hämeenlinnan pääkirjastossa. Katso tarkemmin tapahtumista tai jäsenkirjeestämme 2/2020.

Vuonna 2019 teimme kesäretken Asikkalaan. Syksyllä pidimme uudenlaisen jäsentapaamisen Oktoberfest-hengessä Hämeenlinnassa. Lisäksi vierailimme tutustumassa Finnamylin toimintaan ja pidimme samalla vuosikokouksemme.

Vuonna 2018 teimme kevätretken Knehtilän luomutilalle Hyvinkäälle ja Hyvinkään Rautatiemuseolle. Kesäretkemme suuntautui Itä-Uudellemaalle Bosgårdin ja Malgårdin kartanoille sekä Porvooseen. Lokakuussa tutustuimme HAMK:in biotalouden yksikköön. Marraskuussa pidimme yhteisen illan Lounais-Hämeen agronomien kanssa illallisen ja musikaalin Tahtien sota merkeissä Hämeenlinnassa.

Kanta-Hämeen agronomit ry:llä oli 2013 juhlavuosi, ja uusi historiikki julkaistiin 2015 vuoden alussa pienenä painoksena ja vapaasti ladattavana pdf-tiedostona: Jos haluat tilata painetun historiikin, laita viesti yhdistyksen sihteerille. Historiikin hinta on 10 euroa.

Kanta-Hämeen agronomit ry:n historiikki

Seuraa yhdistyksemme toimintaa tykkäämällä meistä Facebookissa

Tule mukaan toimintaamme ja vaikuta alueellisesti!

Kuvagalleria