Kanta-Hämeen agronomit

Ei tulevia tapahtumia

« Muut yhdistykset

Johtokunta

Yhdistyksen puheenjohtaja
Markku Pulkkinen

Yhdistyksen sihteeri
Marjo Korpikoski

Yhdistyksen johtokunnan jäsen
Anna Koljonen

Yhdistyksen johtokunnan jäsen
Ximenna Tarpio

Yhdistyksen rahastonhoitaja
Maija Paakki

Tarjoamme jäsenillemme toimivan ja aktiivisen verkoston ja mahdollisuuden tutustua alueen kehittyvään ja monipuoliseen ruokaketjuun. Teemme aktiivisesti retkiä erilaisiin alan kohteisiin. Tutustu meihin ja liity jäseneksemme!

Hakoisten linnavuorelta Janakkalasta avautuu tyypillinen, vehreä hämäläinen maatalousmaisema.

Kanta-Hämeen agronomit on vireä alueyhdistys Hämeessä, joka on perustettu 1943. Sen kotipaikka on Hämeenlinna. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen hyvän verkoston ja mahdollisuuden tutustua alueen kehittyvään elintarviketuotantoon. Teemme aktiivisesti retkiä erilaisiin alan kohteisiin. Jäsenmaksu on 8 euroa.

Kanta-Hämeen agronomit ry:n puheenjohtajana toimii vuonna 2023 Markku Pulkkinen. Yhdistyksen hallitus valitsee järjestäytymiskokouksessaan sihteerin ja rahastonhoitajan. Hallitukseen kuuluvat Koljonen Anna, Korpikoski Marjo, Paakki Maija, Pulkkinen Markku, Saarinen Salla ja Ximenna Tarpio.

Lisätietoja yhdistyksestä saat ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin - yhteystiedot löytyvät liiton vuosikirjasta. Voit myös pyytää yhteystiedot liiton toimistosta: puh. (09) 2511 160 tai toimisto@agronomiliitto.fi

Yhdistyksemme säännöt

Jäsenkirjeitämme:

Vuonna 2022 pääsimme toteuttamaan toimintaamme koronarajoitusten hellitettyä, toki edelleen ohjeistuksia tarkasti seuraten ja noudattaen. Maaliskuussa pääsimme nauttimaan viiden ruokalajin illallista Ravinteli Vinttiin samalla kuullen ajankohtaiset terveiset Agronomiliiton silloiselta toiminnanjohtajalta. Kesäretkemme suuntautui Hausjärvelle Karhin kylään Jaakkoloiden tilalle. Siellä saimme nauttia tilan vieraanvaraisuudesta, tutustua tilan rakennuksiin ja pihapiiriin sekä kuulla mielenkiintoisia tarinoita tilan ja seudun historiasta. Marraskuussa järjestimme ruokakurssin Rengossa. Kurssilla valmistettiin herkullisia ruokia kotimaisista aineksista ja saatiin vinkkejä kotikokkailuunkin.

Vuoden 2021 toiminnassamme olemme noudattaneet koronarajoituksia. Varsinaisen kokouksemme pidimme etänä. Vuoden 2021 tapahtumana järjestämme jäsenillemme pikkujoulut päivälllisen ja konsertin merkeissä.

Olemme siirtäneet vuoteen 2021 suunnittelemamme yritysvierailut, kesäretken ja muutaman tapahtumauutuuden vuoteen 2022 koronavirusepidemian takia. Näistä tarkemmin vuoden 2022 alussa. Luonnollisesti otamme huomioon koronarajoitukset ja jäsentemme turvallisuuden.

Vuonna 2019 teimme kesäretken Asikkalaan. Syksyllä pidimme uudenlaisen jäsentapaamisen Oktoberfest-hengessä Hämeenlinnassa. Lisäksi vierailimme tutustumassa Finnamylin toimintaan ja pidimme samalla vuosikokouksemme.

Vuonna 2018 teimme kevätretken Knehtilän luomutilalle Hyvinkäälle ja Hyvinkään Rautatiemuseolle. Kesäretkemme suuntautui Itä-Uudellemaalle Bosgårdin ja Malgårdin kartanoille sekä Porvooseen. Lokakuussa tutustuimme HAMK:in biotalouden yksikköön. Marraskuussa pidimme yhteisen illan Lounais-Hämeen agronomien kanssa illallisen ja musikaalin Tahtien sota merkeissä Hämeenlinnassa.

Kanta-Hämeen agronomit ry:llä oli 2013 juhlavuosi, ja uusi historiikki julkaistiin 2015 vuoden alussa pienenä painoksena ja vapaasti ladattavana pdf-tiedostona: Jos haluat tilata painetun historiikin, laita viesti yhdistyksen sihteerille. Historiikin hinta on 10 euroa.

Kanta-Hämeen agronomit ry:n historiikki

Seuraa yhdistyksemme toimintaa tykkäämällä meistä Facebookissa

Tule mukaan toimintaamme ja vaikuta alueellisesti!

Kuvagalleria