Lapin agronomit

Ei tulevia tapahtumia

« Muut yhdistykset

Johtokunta

Yhdistyksen puheenjohtaja
Hannu Linjakumpu

Yhdistyksen varapuheenjohtaja
Anne-Mari Söderström

Yhdistyksen sihteeri
Laura Post

Yhdistyksen johtokunnan jäsen
Oiva Nissinen

Yhdistyksen johtokunnan jäsen
Jaana Väisänen

Yhdistyksen johtokunnan jäsen
Tapio Pyörälä

Yhdistyksen rahastonhoitaja
Laura Post

Tutustu sivuihin!

Lapin agronomit ry:n tarkoitus on ylläpitää toverillista yhteishenkeä ja läheistä vuorovaikutusta jäsentensä kesken, edistää heidän ammatillista kehitystään, valvoa jäsentensä yhteisiä ammatillisia ja taloudellisia etuja sekä toimia osaltaan maataloutta edistävien harrastusten elvyttämiseksi.

Yhdistys valvoo myös yhteiskunnallisia etuja ja ylläpitää jäsenkunnan yhteistoimintaa ja yhteishenkeä.

Yhdistyksen toiminta painottuu koorihengen ylläpitämiseen, agronomien laajan toimintakentän tuntemukseen sekä maaseudun toimintakyvyn vahvistamiseen.

Jäsenmäärä on 50. He edustavat agronomikuntaa koko läänin alueella. Toiminta painottuu tällä hetkellä Rovaniemen seudulle. Myös läänin ulkopuolella asuvia kuuluu jäsenistöön. Vuosittainen jäsenmaksu on 10. Sitä ei peritä kunnisjäseniltä.

Lisätietoja yhdistyksestä saat ottamalla yhteyttä johtokuntaan - yhteystiedot löytyvät liiton vuosikirjasta. Voit myös pyytää yhteystiedot liiton toimistosta: puh. (09) 2511 160 tai toimisto@agronomiliitto.fi.

Lapin agronomien toiminnasta kertova kirjamme on saanut hyvän vastaanoton. Joko sinulla on se? Ellei, niin tilaa nyt. Kirjaa saa puheenjohtaja Ville Koivistolta (ville.koivisto(a)sahra.fi). Kirjan hinta on 25 euroa +postikulut

Jäsenkirjeet

Jäsenkirje 3/2012
Jäsenkirje 2/2012

Yhdistyksen säännöt