Vuokramökkejä jäsenetuhintaan

Agrohonka Rukalla


 

Agrohonka on pyöröhirsinen paritalon puolikas 5-tien varressa (Honkatie 7) Kuusamossa 3 km:n päässä Rukan rinteistä. Mökissä on parisänky, kaksi 1 hengen sänkyä, levitettävä sohvasänky ja sohva. Kahdeksalle hengelle löytyy peitot ja tyynyt sekä astiat. Mökissä on sauna, liesi, mikro, jääkaappipakastin, astianpesukone, leivänpaahdin, kahvinkeitin, pölynimuri, tv ja radio, pesukone sekä kuivauskaappi ja pistorasia autonlämmittämiseen. Parvelta löytyy myös pieni etätyötila.

Agrokotsa Levillä

 

 

Agrokotsa on paritalon puolikas Levitunturin kupeessa Kittilässä (Rahorannantie 7 G). Matkaa rinteisiin on 1,5 kilometriä. Vuodepaikkoja on kuusi, mutta peitot ja tyynyt sekä astiat riittävät 8 hengelle. Mökissä on saunan lisäksi liesi, mikro, jääkaappipakastin, astianpesukone, leivänpaahdin, kahvinkeitin, pölynimuri, tv, radio ja kuivauskaappi ja pistorasia autonlämmittämiseen.

Agrohongan ja Agrokotsan vuokraushinnat 2021 ja 2022:
(huom: vuokra sisältää siivouksen)
Mökkien vaihtopäivä on lauantai. Viikko alkaa klo 16 ja päättyy seuraavana lauantaina klo 12, jolloin mökki luovutetaan siivottavaksi.

Viikot Hinta
51-6, 18-19 400 euroa
7-17 690 euroa
20-34 200 euroa
35-44 200 euroa
45-50 250 euroa

Sama henkilö saa vuokrata Agrohongan tai Agrokotsan kevätsesongin aikaan kerran neljässä vuodessa. Varauskalenteri pyritään päivittämään perjantaisin. Tarkka varaustilanne selviää tiedustelemalla asiaa Agronomiliitosta. Mökkejä saa varata kuluvalle ja seuraavalle vuodelle.

Varaukset joko sähköpostitse riitta.kekki(at)agronomiliitto.fi tai puhelimitse 09 2511 1650. Jos varauksia tehdään samalle viikolle samanaikaisesti, joudumme arpomaan varausten kesken. Varauksen yhteydessä voi halutessaan ilmoittaa yhden vaihtoehtoviikon.

Varauskalenteri (klikkaa auki)

Mökkien vuokrausperiaatteet

 

A-palveluiden lomahuoneistot ja hotelliedut Member+ jäsenetupalvelussa

A-palvelut tarjoavat Agronomiliiton jäsenille lomahuoneistoja edulliseen hintaan ympäri Suomea. Tutustu ja varaa suoraan Member+ -jäsenetupalvelun kautta: https://memberplus.fi/lomahuoneistot/

Holiday Clubin loma-asunnoista -15 %

Agronomiliiton jäsenenä saat myös Holiday Clubin loma-asunnoista 15 %:n alennuksen päivän hinnasta. Tutustu kohteisiin http://www.holidayclubresorts.com/fi/. Majoitusvaraukset tehdään ja maksetaan Holiday Club online –varausjärjestelmän kautta, joka löytyy linkistä. Loma-asuntovaraukset kannattaa kuitenkin tehdä soittamalla numeroon 030 68 600, koska niissä on käytössä tietyt vaihtopäivät (perjantai tai lauantai), joita järjestelmä ei automaattisesti osaa tarjota. Alennukseen oikeuttavan koodisi löydät tästä kirjautumalla omilla tunnuksillasi jäsensivuillemme.