Member+ jäsenetupalvelu

Löydä Agronomiliiton jäsenetuja member+ jäsenetupalvelusta

Agronomiliiton jäsenyys tarjoaa edunvalvonnan lisäksi lukuisia rahanarvoisia jäsenetuja. Nyt ne on koottu yhteen ja kätevästi löydettäväksi member+ palveluun, osoitteessa memberplus.fi.

Mikä on member+?

Member+ on akavalaisten ammattijärjestöjen yhteinen jäsenetupalvelu, jonka tarjoaa Agronomiliiton jäsenille pysyviä ja kausittain vaihtuvia jäsenetuja ja -palveluita.

Tarjolla olevat edut ja palvelut

Member+-palvelussa on muun muassa lomailuun, matkailuun ja majoitukseen liittyviä etuja, terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon tarkoitettuja palveluita sekä vakuutuksiin ja pankkipalveluihin liittyviä etuja.

Member+ kasvaa ja tuo hyödynnettäväksi jatkuvasti uusia etuja. Lähetä oma vinkkisi uudeksi eduksi tai palveluksi sähköpostitse info@memberplus.fi.

Rekisteröidy kerran

Koska member+-edut ovat vain akavalaisille, palveluun rekisteröidytään osoitteessa memberplus.fi. Rekisteröityminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kuinka etuja pääsee hyödyntämään?

Tarjolla oleviin etuihin pääsee tutustumaan osoitteessa memberplus.fi. Etusivu antaa jo esimakua tarjonnasta.

Kirjautumalla sisään palveluun etuja pääsee hyödyntämään. Kirjautuneille näkyvät kaikille akavalaisille tarjotut edut ja erityisesti Agronomiliiton omille jäsenilleen suunnatut jäsenedut ja -palvelut.

Mistä saa tietoa uusista eduista?

Member+ kertoo uusista eduista verkkosivuillaan, mutta vaivattomasti niistä saa tiedon Facebook- tai Instagram-sivujen kautta. Tule siis seuraamme somen kanaville! Suosittelemme myös tilaamaan kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme rekisteröitymisen yhteydessä.

Rekisteröidy, kirjaudu ja hyödynnä edut!