Tietopaketti yhdistysten hallituksille

Agronomiliiton toimistolta saa apua ja tukea yhdistystoiminnan pyörittämiseen.

Muutokset yhdistyksen johtokunnan kokoonpanoon ja jäsenmaksuihin

Toivomme tiedon yhdistyksen uusista toimihenkilöistä heti kun päätökset on tehty. Tarvitsemme myös jäsenmaksulaskutusta varten seuraavan vuoden jäsenmaksusumman vuoden vaihteessa. Kirjatkaa päätökset oheiseen dokumenttiin (pdf). Lisätietoa ja apua saa jäsensihteeri Satu Vainiolta.

Apua jäsenviestintään ja markkinointiin

Yhdistys voi tilata jäsentensä osoitteistoja jäsensihteeriltä hyvissä ajoin ennen jäsenpostitusta (noin 1 viikko etukäteen). Osoitteistot saa excelinä ja/tai ”tarramuodossa”.
HUOM! Kaikki jäsenrekisteristä poimittavat tiedot tietosuojalain alaisia, eli ne ovat vain yhdistyksen käyttöön, niitä ei saa jakaa eteenpäin.

Jos jäsenet toimittavat yhdistyksiin muutoksia jäsenrekisteritietoihinsa tai jäsenperusteeseen, päivitykset tulee toimittaa edelleen myös Agronomiliittoon Satu Vainiolle.

Jokaiselle yhdistykselle on luotu omat maksuttomat nettisivut. Päivitys on helppoa, ja ohjeistuksen saa videoilta sekä liitosta viestintäpäälliköltä. Hän myös luo yhdistyksen verkkovastaavalle käyttäjätunnukset (ja toimittaa hävinneiden tilalle uudet).

Yhdistykset voivat ilmoittaa Alimenta-lehdessä tulevista tapahtumistaan. Ilmoitukset alimenta(at)agronomiliitto.fi -osoitteeseen juttujen deadlineen mennessä. Tapahtumista toivotaan juttuja ja kuvia verkkosivujen blogiin sekä lehteen (Kentältä kuultua) .

Muuta tukea

Puheenjohtaja: tutustu TJS Opintokeskuksen tuottamaan oppaaseen Puheenjohtaja toiminnan ohjaajana (pdf).

Agronomiliiton kokoustilat ovat yhdistysten käytössä, ota yhteyttä toimistoon haarukoidaksesi sopiva aika.

Toimihenkilöt tulevat mielellään yhdistysten kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Yhdistys voi anoa aktiiviselle jäsenelleen yhdistysansiomerkkiä, jonka liiton hallitus voi myöntää yhdistyksen esityksestä.

Vuoden yhdistys -palkinto on rahastipendi ja kunniakirja sekä puinen kiertopalkinto, jonka saajasta päättää liiton hallitus vuosittain.

TJS-tukea on mahdollista hakea mm. koulutustilaisuuksiin. Se on haettava 2 kk kuluessa tilaisuudesta, jossa on ollut  vähintään 10 osallistujaa.  Selvitä ehdot tarkemmin TJS:n sivuilta.
Lisätietoja Agronomiliitossa antaa Malla Ahonen.

Jäsenyhdistysten yhteyshenkilöt Agronomiliitossa

Alueyhdistykset ja yleisesti yhdistysasiat: Mirkku Muikku
Sääntöasiat: Mirkku Muikku

Koulutusalayhdistykset
Cotes, Mirkku Muikku
Elintarvike-ekonomistit, Mirkku Muikku
Naisagronomit, Mirkku Muikku
Puutarha-agronomit, Outi Parikka ja Mirkku Muikku
RTY, Mirkku Muikku

Vuodenvaihteessa yhdistyksiltä kysytään:

  • Jäsenmaksut jäsenryhmittäin
  • Luottamushenkilöt
  • Vuosikertomukset

Muista lähettää liittoon jäsensihteeri Satu Vainiolle!