Uravalmentajat

Agronomiliiton jäseniä palvelevat yhteistyökumppanimme Työvalmennus Futuurin uravalmentajat Päivi Saatsi ja Heta Rohkimainen.

Päivi Saatsi on tehnyt jäsenten uravalmennuksia Työvalmennus Futuurin ja Agronomiliiton yhteistyön alkumetreiltä asti eli vuodesta 2016 alkaen. Päivin ohjausote on ratkaisukeskeinen ja sosiodynaaminen ja osaamistaan hän ammentaa uraohjauksen ja ammatillisen kuntoutuksen parista sekä tarvittaessa yrittäjyyden sekä tiiminvetäjän arjesta. Koulutustaustaltaan Päivi on kasvatustieteiden maisteri (pedagoginen pätevyys) ja henkilöstöjohtamisen tradenomi (AMK).

 

Heta Rohkimainen on työskennellyt Työvalmennus Futuurissa tammikuusta 2022 alkaen ja on siitä lähtien tehnyt myös Agronomiliiton jäsenille uravalmennuksia. Koulutukseltaan Heta on kasvatustieteiden maisteri (kasvatuspsykologia, pedagoginen pätevyys) ja ohjauksessaan hän lähtee liikkeelle aina yksilöllisesti ja halusta ymmärtää jäsenen tilannetta kokonaisvaltaisesti. Heta hyödyntää valmennuksissaan osaamistaan ja kokemustaan eri ikäisten ihmisten ohjauksesta, opetuksesta ja valmennuksesta sekä asiantuntijoiden ja johtotason osaajien rekrytoinnin maailmasta eri toimialoilta.

Lisäksi Agronomiliiton jäseniä palvelee työelämään sijoittumiseen liittyvissä kysymyksissä Agronomiliiton jäsenpalvelupäällikkö Suvi Huttunen. Suvi tekee myös opiskelijoiden CV- ja työhakemuskommentointeja erityisesti kesätyönhaun sesonkiaikana.