Työnantajalle

Yhdestä paikasta uudet osaavat tekijät

Agronomiliiton Asiantuntijapörssin kautta työpaikkailmoituksesi välittyy Agronomiliiton jäsenille, ja tiedät, että se saavuttaa kohderyhmäsi. Agronomiliitolla on 5000 potentiaalista osaajaa tarttumaan avoimeen tehtävään. Käyttämällä Agronomiliiton Asiantuntijapörssiä, voitte kohdentaa hakunne alan asiantuntijoihin.

Kun tiedät, mitä haet, voit käyttää myös tehokasta cv-hakua. CV-tietokannassamme on runsaasti osaajia, jotka ovat valmiita kohtamaan uusia haasteita niin kotimaassa kuin ulkomailla. CV-haku toimii nopeasti ja tehokkaasti, ja se tekee alkukarsinnan puolestasi. Kun annat pörssin tehdä esivalinnan puolestasi, on rekrytointiprosessisi jo pitkällä. Tunnemme jäsenistömme paremmin kuin muut. Palvelumme on tehokasta, asiantuntevaa, luottamuksellista ja maksutonta.

Ohjeita työnantajille sekä rekrytointikonsulteille

Ilmoittaminen Asiantuntijapörssissä
Työnantajat ja rekrytointikonsultit voivat ilmoittaa avoinna olevista työpaikoista jäsenille tarkoitetuilla sivuillamme ja LinkedIn-yhteisössämme. Ilmoituksen voi lähettää word- tai pdf-muodossa tai linkkinä sähköpostitse osoitteeseen asiantuntijaporssi(at)agronomiliitto.fi. Ilmoituksessa tulee mainita ainakin vakanssinimike, toimenkuva, yrityksen nimi, yrityksen sijainti sekä viimeinen hakupäivämäärä.

Asiantuntijapörssissä voi ilmoittaa opiskelijoille yhtä hyvin kuin asiantuntijasta ylimpään johtoon soveltuvia paikkoja.

CV-haku on nopea, tehokas ja arvostettu tapa toimia
Avoimen ilmoittamisen lisäksi teemme hakuja cv-tietokannastamme. Rekrytoinnin voi siten tehdä myös ilman julkista hakua. Lähetä meille silloin tehtävänkuvaus sekä asiasanoja, joiden avulla voimme rajata hakua (esim. markkinointi, myynti, rahoitus, tutkimus, viestintä). Lähetämme teille yksilöllisesti haettujen, paikkaan sopivien ehdokkaiden ansioluettelot ja yhteystiedot. Voitte ottaa suoraan yhteyttä haluamiinne henkilöihin ja käynnistää haastattelut.

Tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä saa luovuttaa eteenpäin tai käyttää muihin tarkoituksiin.

Voitte käyttää molempia palveluitamme, sekä ilmoitusta että cv-hakua.

Lähetä cv-hakupyyntö osoitteeseen asiantuntijaporssi(at)agronomiliitto.fi

Palvelumme on maksuton
Asiantuntijapörssin palvelut ovat yksi keskeisimmistä jäseneduistamme. Siksi se on maksuton myös työnantajalle.

Ilmoita meille rekrytointipäätöksestä
Seuraamme välitettäväksi jätettyjen työpaikkojen täyttymistä. Toivomme saavamme hakuajan päätyttyä palautetietoa valinnastanne.