Kanta-Hämeen agronomien vuosikokous 28.10.2020

28.10.2020 17:30

Tervetuloa mukaan yhdistyksemme vuosikokoukseen joko paikan päälle tai etänä!

Kokous pidetään keskiviikkona 28.10.2020 klo 17.30-19 Hämeenlinnan pääkirjaston uudessa Leino-salissa, pääkirjaston ylimmäinen eli 2. kerros, osoite Lukiokatu 2, 13100 Hämeenlinna. Tilaisuudessamme on kahvitarjoilu.

Kokouksemme ohjelma

Kokouksen alussa jäsenemme MMM (väitellyt) Maija Paakki esittelee väitöskirjatutkimustaan Ruoan värien vaikutusta arkilounaan houkuttelevuuteen.

Sen jälkeen pidämme vuosikokouksen ja käsittelemme sääntömääräiset asiat eli tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen 2019 sekä toimintasuunnitelman 2021 ja budjetin 2021 sekä henkilövalinnat vuosille 2021-2023.

Osallistu paikan päällä tai etänä

Korona-rajoitusten vuoksi voimme ottaa paikan päälle Leino-saliin maksimissaan 20 jäsentämme ja noudatamme tilaisuudessa turvavälejä ja muita turvasuosituksia sekä huolehdimme käsihygieniasta. Jos kirjasto muuttaa vierailukäytäntöjä, laitamme viestiä, missä kokous järjestetään. Korona-tilanteen takia kirjasto oli perunut kaikki kirjaston esittelyt eli emme tällä kertaa pääse uusien tilojen kierrokselle. Kirjaston henkilökunta toivoi, että koronan laannuttua tulemme ryhmänä uudestaan tutustumaan tiloihin ja toimintaan.

Toisena vaihtoehtona on osallistua vuosikokoukseen etäyhteydellä. Kun ilmoittaudut, laita viestiä, jos haluat osallistua etänä niin laitamme sinulle sähköpostitse linkin tiistaina 27.10.2020. Etäosallistumiseen ei tarvita ohjelmien asennusta. Riittää, että tulet saamastasi linkistä sisään.

Muista ilmoittautua

Ilmoittaudu kokoukseen viimeistään maanantaina 26.10.2020 Suvi Anttilalle sähköpostitse suvi.anttila@pp3.inet.fi ja kerro osallistutko paikan päällä vai etänä. Laita myös maininta erikoisruokavaliosta.

Yhdistyksemme toiminta on mielenkiintoista, keskustelevaa ja ideoivan rentoa, joten kannattaa tulla mukaan. Haluamme yhdessä kehittää yhdistystämme vireäksi toimijaksi Kanta-Hämeen alueella osana Agronomiliittoa.

Tervetuloa tapaamiseen paikan päälle tai osallistumaan etänä!

Kanta-Hämeen agronomit ry:n hallitus

Arto, Maija, Anna, Salla ja Suvi