ViikkiAreena 2023: Ständi ja työnhaun sparrausta

21.11.2023 10:00 – 22.11.2023 14:30 Tervetuloa Agronomiliiton ständille ViikkiAreena-tapahtumaan 21.-22.11. klo 10-14:30. Hae vinkit kesätyönhakuun! Paikalla ovat liiton jäsenpalvelupäälliköt Mirkku ja Emma sekä opiskelijapromoottorit. Varaa aika ennakkoon myös työnhaun sparraukseen.

Työnhaun sparraus

Varaa itsellesi oma 15 minuutin sparrausaika esimerkiksi CV:n, työhakemuksen tai LinkedIn-profiilin kuntoon laittamiseksi ja tule jäsenpalvelupäällikkö Emman juttusille. Agronomiliiton opiskelijajäsenet voivat varata aikoja.


Ajanvaraus työnhaun sparraukseen alkaa ajanvarauslomakkeella tästä torstaina 9.11. kello 12.00

 

Työnhaun sparrauksen mahdolliset teemat:

 

CV-sparraus(15 min)

CV-sparrauksessa saat kommentteja, kehitysehdotuksia ja vinkkiä siihen, miten tuot oman osaamisen esille CV:ssä parhaalla mahdollisella tavalla. CV-sparrauksessa mietitään yksilökohtaisesti mitä henkilötietojen, koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi CV:seen kannattaa kulloinkin sisällyttää. Muistathan lähettää tekemäsi CV:n ilmoittautumisen yhteydessä tai sähköpostitse osoitteeseen urapalvelut(at)agronomiliitto.fi etukäteen viimeistään pe 17.11., jotta saat sparrauksesta kaiken irti. 

 

Työhakemus-sparraus(15 min)

Oletko hakemassa kesätöitä tai harjoittelupaikkaa tai muita töitä? Etkö oikein tiedä mitä hakemukseen kannattaisi kirjoittaa? Entä miten hakemuksen sisältö eroaa CV:n sisällöstä? Mitä vinkkejä työilmoituksesta saa työhakemukseen? Lähetä tekemäsi työhakemus (avoin tai ilmoitukseen vastaava) ilmoittautumisen yhteydessä tai sähköpostitse osoitteeseen urapalvelut(at)agronomiliitto.fi etukäteen viimeistään pe 17.11., jotta saat sparrauksesta kaiken irti! 

 

LinkedIn-sparraus(15 min)

Onko sinulle LinkedIn-profiili, mutta et oikein tiedä mitä siihen pitäisi kirjoittaa? Miten toisit osaamisesi profiilissa parhaiten esille? Haluatko että profiilisi katsotaan läpi ja mietitään yhdessä mikä on olennaista? Lähetä linkki LinkedIn-profiiliin ilmoittautumisen yhteydessä tai sähköpostitse osoitteeseen urapalvelut(at)agronomiliitto.fi ja kutsu Emma Pihkala kontaktiksesi pe 17.11. mennessä. 

  

Askarruttaako työnhaku? (15 min)

Olet hakemassa töitä ja tarvitset apua työhaastatteluun, yleensä työnhakemiseen tai piilotyöpaikkojen löytämiseen? Tule sparraukseen, niin katsotaan yhdessä. Kerro lisää tilanteestasi ilmoittautumisen yhteydessä tai laita viestiä etukäteen osoitteeseen urapalvelut(at)agronomiliitto.fi, niin Emma pystyy hieman valmistautumaan asiaasi/kysymyksiisi.

 

 

ViikkiAreenassa myös suosittu CV-valokuvaus ke 23.11. Lue lisää CV-valokuvauksesta ja ilmoittautumisesta täältä

 

Lisätietoja Agronomiliiton ständistä ViikkiAreenassa

Jäsenpalvelupäällikkö Emma Pihkala / jäsenpalvelupäällikkö Mirkku Muikku