SUOMI KASVAA RUOASTA -jäsenseminaari 2023

27.10.2023 12:30 – 14:30 Tekoälyä ja laboratoriolihaa - millainen on ruoka-asiantuntija 2.0?

Vaikka tulevaisuus muuttaa tapaamme syödä ja tuottaa ruokaa, on ruoka-asiantuntijuudelle yhä tarvetta. Millaista asiantuntemusta ja millaisia taitoja meiltä tulevaisuudessa vaaditaan?

Tilaisuuden puhujina kuullaan keksijä, futuristi Perttu Pölönen sekä ruoan tulevaisuuden tekijä, biotekniikan tohtori Lauri Reuter. Tilaisuudessa julkistetaan myös Agronomiliiton vuoden vaikuttaja 2023 sekä Suomi kasvaa ruoasta -apurahat ja stipendit.

Kaikille jäsenille avoin tilaisuus järjestetään etäyhteydellä suorana striiminä Helsingin Pasilasta.

Ilmoittaudu etätilaisuuteen tästä ti 24.10. mennessä.

Perttu Pölönen on futuristi, keksijä ja tietokirjailija. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit.

 

Lauri Reuter on ruoan tulevaisuuden tekijä ja yksi Pohjoismaiden ensimmäisen ruokateknologiarahaston, Nordic Foodtech VC:n perustajista. Koulutukseltaan Lauri on biotekniikan tohtori ja hän on soluviljelyteknologian ja proteiinien tuotannon asiantuntija. Laurin intohimo on radikaalisti kestävämmän ja terveellisemmän ruokajärjestelmän rakentaminen tälle planeetalle – ja seuraavalle.