SUOMI KASVAA RUOASTA – jäsenseminaari 2021

22.10.2021 12:00 Agronomiliitto järjestää SUOMI KASVAA RUOASTA -jäsenseminaarin perjantaina 22.10.2021. Seminaarin aiheena ovat tulevaisuuden ruokajärjestelmät ja innovaatiot.

Seminaari toteutetaan viimevuotiseen tapaan etälähetyksenä. Suora lähetys alkaa klo 12.00 ja päättyy n. klo 15.30.

TULEVAISUUDEN RUOKAJÄRJESTELMÄT
JA RUOKA-ALAN INNOVAATIOT

Osio I: Kohti kestävää ruokajärjestelmää
- YK:n ruokajärjestelmähuippukokous (New York 4.9.2021)

Jyri Ollila, MMM, EU-koordinaatio ja kansainväliset asiat

Globaali kokonaiskuva kestävän ruokajärjestelmän rakentamisesta ja Suomen roolista siinä.

Elina Lehikoinen, Biocode, vaikutusarvioinnin päällikkö

Miksi ruokajärjestelmää pitää tarkastella systeeminä

Osio II: Suomalaiset hankkeet ja innovaatiot
- kohti kestävämpää ruokavaliota ja ruokajärjestelmää

Anne-Maria Pajari, Helsingin yliopisto, ravitsemustieteen apulaisprofessori

Papuja pallon parhaaksi − Ajankohtaista Leg4life -hankkeesta

Annikka Hurme, Valio Oy, toimitusjohtaja

Case Valio. Kohti visiota: ”Edelläkävijä maito- ja elintarvikealan innovatiivisissa ratkaisuissa”

Tilaisuuden päätteeksi julkistetaan Agronomiliiton Vuoden vaikuttaja 2021.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään torstaina 14.10.2021 ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella, johon pääsee osoitteesta https://q.surveypal.com/SUOMI-KASVAA-RUOASTA-2021

Toissijaisesti voit ilmoittautua tilaisuuteen myös sähköpostitse toimisto@agronomiliitto.fi  tai puhelimitse toimistolle puh. (09) 251 1160.

Seminaariin ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin viimeistään seminaaria edeltävänä päivänä nettilinkki, jonka kautta pääset seuraamaan lähetystä.

Toivotamme kaikki Agronomiliiton jäsenet lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan suoraa seminaarilähetystä!