AgroGolf 25.8.2017

25.8.2017 10:00 Tervetuloa jälleen perinteiseen jäsentapahtumaan, AgroGolf -turnaukseen! Ota halutessasi myös avec mukaan pelaamaan.

AgroGolf pelataan tänä vuonna Espoon Ringside Golf :ssa (Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo) perjantaina 25.8.

Pelimuodot ovat lyöntipeli ja tasoituksellinen pistebogey, pisin draivi ja lähimmäksi lipua. Naisten ja miesten AgroGolf -mestaruudet ratkaistaan perinteiseen tapaan lyöntipelin tulosten perusteella.

Sarjat: miehet, naiset ja seuralaiset. Parhaat palkitaan. Miesten ja naisten sarjan AgroGolf -mestarit saavat vuodeksi haltuunsa kiertopalkinnon.

Kilpailumaksu on 40 euroa per osallistuja. Maksuun sisältyy aamupala sekä harjoittelumahdollisuus rangella ennen pelikierrosta (1 pallopoletti per pelaaja). Lisäksi maksuun sisältyy buffet-lounas, joka nautitaan yhdessä pelin jälkeen, palkintojenjaon yhteydessä. Pukeutumishuoneet ovat käytössä ja pelin jälkeen on saunomismahdollisuus.

Kilpailumaksu maksetaan ERG toimistoon ennen peliä.

llmoittautumiset Agronomiliittoon viimeistään keskiviikkona 16.8.2017 sähköpostitse osoitteeseen toimisto@agronomiliitto.fi . Ilmoittautuessa tulee mainita nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tasoitus, kotiseura sekä se, onko Agronomiliiton jäsen vai seuralainen.

Väliaikalähdöt klo 10 alkaen, 10 minuutin välein. Tarkat henkilökohtaiset lähtöajat ilmoitetaan lähempänä kilpailua sähköpostitse.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Mary Petri mary.petri@agronomiliitto.fi tai puh. 040 901 1643.

Jäsenemme Perttu Linna on lupautunut kertomaan halukkaille lisätietoja kotikentästään ja -klubistaan. Pertun tavoittaa sähköpostitse perttu.linna@co.inet.fi tai puh. 0400 174442.

Lisätietoja Espoon Ringside Golf:sta löytyy myös netistä www.ringsidegolf.fi

Tervetuloa AgroGolfiin – mukaan sopivat kaiken tasoiset pelaajat!