Haku mentorointiin päättyy 5.10.2015

5.10.2015 00:00 – 00:00

Mentoroinnista verkostoja ja näkemyksiä työelämästä

Mentorointi on keino hankkia verkostoja omalle alalle, rakentaa siltaa opiskelun ja työelämän välille sekä suunnitella opintoja, valmistumisen jälkeistä uraa tai kehittää nykyistä uraa. Agronomiliitto järjestää puitteet mentoroinnille ja antaa tukea parityöskentelyyn. Lisäksi mentor-ohjelmaan kuuluu ryhmätilaisuuksia erilaisten teemojen ympärillä.

Ohjelmaan haetaan vapaamuotoisella hakemuksella ja ansioluettelolla. Hakupapereista tulee käydä selville seuraavat asiat: Miksi haluat mukaan mentoroitavaksi, mitä odotat mentoroinnilta, minkälaiseen alaan haluat suuntautua tai tutustua sekä millaista henkilöä tai kenet toivot saavasi mentoriksesi. Edellytämme, että olet valmis sitoutumaan omaan projektiisi vuodeksi ja käyttämään siihen aikaa vähintään noin kaksi tuntia kuukaudessa. Lisäksi olet valmis itse hankkimaan liiton yhteyshenkilön tukemana itsellesi mentorin. Jos olet opiskelija, edellytämme, että olet hakuhetkellä vähintään toisen vuoden opiskelija.

Hakupaperit lähetetään 5.10.2015 mennessä Agronomiliittoon osoitteeseen P. Makasiinikatu 6 A 8, 00130 Helsinki tai s-postitse malla.ahonen@agronomiliitto.fi. Kuoreen tai sähköpostin otsikkoon tunnus "Mentor-ohjelma". Ehdokkaat haastatellaan muutaman viikon kuluessa hakupäivästä.

Lisää tietoa ja materiaalia mentoroinnista saat osoitteesta www.agronomiliitto.fi/mentorointi sekä Heidi Hännikäiseltä, (09) 2511 1645, 040 901 1645, heidi.hannikainen@agronomiliitto.fi.

Syksyn mentorhaun ryhmä on Agronomiliiton oma ryhmä. Ryhmä aloittaa helmikuussa 2016, jos hakemuksia mentorointiin tulee vähintään 10. Vuoden aikana aloittaa kaksi ryhmää, joten voit hakea yhteistyössä Luonnontieteiden Akateemisten Liiton ja Metsänhoitajaliiton kanssa järjestettävään ohjelmaan seuraavan kerran keväällä, haku 28.2.2016 mennessä.

Täältä vielä lisätietoa mentoroinnista ja esittelyvideo!