Hae opiskelijapromoottoriksi Helsinkiin!

29.9.2019 20:00

Oletko ulospäin suuntautunut haasteita pelkäämätön opiskelija?

Tule toteuttamaan opiskelijatoimintaa yhdessä jäsenpalvelupäällikkö Sinin, opiskelijapromoottoreiden, Julian, Kaisan, Hennan ja Tarun sekä opiskelijavaliokunnan kanssa!

Etsimme Agronomiliittoon yhtä osa-aikaista

OPISKELIJAPROMOOTTORIA HELSINKIIN.

Opiskelijapromoottorin pääasiallinen tehtävä on tehdä liittoa tunnetuksi kampuksella yhdessä muiden opiskelijapromoottoreiden ja jäsenpalvelupäällikön kanssa. Työtunteja kerääntyy kullekin promoottorille vuoden mittaan noin 60, pääosin syksyllä/talvella ja keväällä. Työsuhde alkaa marraskuussa ja saat tehtävään perehdytyksen.

Edellytämme että olet avoin, helposti lähestyttävä ja sanavalmis. Omaat jonkin verran esiintymiskokemusta ja osallistut aktiivisesti opiskelijarientoihin. Työskentely vaatii myös oma-aloitteisuutta ja joustavuutta työajoissa sekä taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Pidämme etusijalla Agronomiliitossa opiskelijajäseninä olevia hakijoita.

Tehtävässä on tuntipalkkaus, joka pohjautuu liiton omiin opiskelijapalkkasuosituksiin.

Lähetä hakemus 29.9.2019 klo 20 mennessä Agronomiliittoon sähköpostilla jäsenpalvelupäällikkö Sini Kokkolalle, sini.kokkola(at)agronomiliitto.fi. Merkitse sähköpostin otsikkokenttään "Opiskelijapromoottori".

Haastattelut toteutetaan videohaastatteluna (4.-9.10.) ja henkilökohtaisena haastatteluna (14.-23.10.). Valinta tehdään lokakuun loppuun mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa jäsenpalvelupäällikkö Sini Kokkola (puh. 045 139 3604, sini.kokkola(at)agronomiliitto.fi). Ole rohkeasti yhteydessä, jos herää kysyttävää!

Lisätietoja liitosta saa osoitteesta www.agronomiliitto.fi ja www.agronomiliitto.fi/opiskelijat.

***

Liitto yhdistää koko ruokaketjun: siihen kuuluu noin 6 000 maatalous-, elintarvike-, ravitsemus-, kotitalous- ja kuluttaja- ja ympäristötieteiden asiantuntijaa. Se on palvelu- ja etujärjestö, joka ajaa jäsentensä ammatillisia ja yhteiskunnallisia etuja. Vuonna 1897 perustettu Agronomiliitto on Akavan jäsenjärjestö.