Agronomiliitto mukana fuksisyksyn tapahtumissa

27.8.2019 10:14

Hei vuoden 2019 fuksit, tervetuloa Agronomiliiton fuksi-iltoihin Helsinkiin ja Kuopioon!

Kesä alkaa lähennellä loppuaan, ja on aika pyöräyttää käyntiin uusi lukuvuosi. Jo tällä viikolla uudet fuksit saapuvat kampuksille! Orientaatioviikko on täynnä ohjelmaa, mutta ohjelmanumerot eivät suinkaan pääty siihen.

Agronomiliitto järjestää joka syksy uusille fukseille iltaman, jossa uudet opiskelijat pääsevät tutustumaan Agronomiliiton toimintaan sekä tiloihin, ja voivat liittyä jäseniksi ja osallistua arvontoihin. Iltoja järjestetään sekä Helsingissä että Kuopiossa. Tilaisuuden päätteeksi tarjoamme kaikille osallistujille illallisen The Cock-ravintolassa Agronomitalon alakerrassa ja Kuopiossa ravintola Introssa. Fuksi-iltojen päivämäärät löydät täältä.

 

Fuksi-illoissa esitellään Agronomiliiton opiskelijatoimintaa ja kerrotaan mielenkiintoista tietoa opiskelualasta muun muassa, mitkä ovat alan suurimmat työnantajat ja palkkataso.

 

Agronomiliitto tarjoaa jokaiselle fuksi-iltaan osallistuvalle ruoan ja ruokajuoman ravintola The Cockissa ja Kuopiossa ravintola Introssa.

 

Tarkemmat tiedot saat tuutoriltasi, joten olethan yhteydessä tuutoreihisi, jos et ole vielä ilmoittautunut fuksi-iltaan! 

Liitto järjesti keväällä samanlaisen iltaman myös uusille tuutoreille. Menneenä keväänä, 2019, tuutorit saivat kuulla Agronomiliiton toiminnasta kattavasti, suunnitella yhdessä tulevaa syksyä ja esittää omia ajatuksiaan. Ilta päättyi tulevien fuksi-iltojen menun testaamiseen ravintola The Cockissa.

Liitto on mukana myös muissa fuksisyksyn tapahtumissa: Viikin Monitoimitalolla Infotori-tapahtumassa 28.8., MMYL:n fuksiaisissa 11.9. ja HYY:n Fuksiseikkailussa 27.9. Jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi fuksi-iltaan liittyen, tule juttelemaan meidän kanssa! Nähdään fuksisyksyn tapahtumissa!

 

Tule moikkaamaan Agronomiliiton opiskelijatoiminnan tiimiä fuksisyksyn tapahtumissa!

 

-Elsa Norola, Agronomiliiton opiskelijavaliokunnassa VEKEn edustajana ja YET-tuutori vuosimallia 2019

Lähetä kommentti