WEBINAARI: Rakentavaa vuorovaikutusta ja aitoa yhteyttä

21.9.2022 14:00 – 17:00

Koulutuksessa keskiviikkona 21.9. klo 14.00-17.00 opitaan Non Violent Communicationiin (NVC) perustuvaa rakentavaa vuorovaikutusta ja perehdytään siihen, mihin aito, autenttinen vuorovaikutus perustuu. Opimme vuorovaikutustilanteissa käytettävän NVC-prosessin ja luomaan yhteys toiseen syventäen yhteyttä myös itseen. Tutustumme myös monenkirjaviin tunteisiin ja niiden takaa löytyviin tarpeisiin. Pariharjoituksessa etsitään yhteyttä toiseen ihmiseen empaattisen kuuntelun avulla. Lopuksi pureudutaan osallistujien omaa työyhteisöä koskevien case-esimerkkien pohjalta esiin nostettuihin teemoihin.

Koulutus on hyödyllinen kaikille, jotka haluavat kehittää vuorovaikutustaitojaan ja itsetuntemustaan. 

KOULUTTAJA

Saana Lumiauer on vuorovaikutustaitojen kouluttaja ja valmentaja, ihmisten inspiroija ja voimaannuttaja. Hän on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri, pedagogisesti pätevä opettaja sekä yhteiskuntaopin opettaja. Työtaustaa hänellä on vuorovaikutusvalmentamisen lisäksi opetuksen sekä henkilöstöhallinnon parissa. Saana auttaa rakentamaan siltoja ihmisten välille, kun yhteys heidän välillään on katkennut. Hän tuo työelämään inhimillisiä tapoja kohdata toisiamme, mikä tarkoittaa käytännön tasolla toimivia välineitä vuorovaikutustilanteisiin, jolloin myös ristiriidat ratkaistaan rakentavalla, toista kunnioittavalla ja kestävällä tavalla. 

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET:

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Jos et pääse osallistumaan, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi osoitteeseen toimisto(at)agronomiliitto.fi.

Järjestämme webinaarin Teams-ympäristössä ja se tallennetaan myös jäsenten jälkikäteen katsottavaksi videotallenteisiin.