WEBINAARI: IPR-perusasioita yrittäjille

29.3.2023 17:00 – 18:30

Akavalaisten yrittäjien AKY ry:n webinaarissa keskiviikkona 29.3.2023 klo 17.00-18.30 kuulemme monenlaisten eri toimialojen yrityksille tarpeellisia IPR-perusasioita tiivissä paketissa. Miltä osin omaa tuote- tai palveluinnovaatiota taikka brändiä voi suojata esimerkiksi jäljittelyltä? Mitä tyypillisiä riskejä aineettoman omaisuuden suojaamatta jättämiseen liittyy? Entä millä tavoin immateriaalioikeudet eli IPR voi tukea yritystä kilpailuedun suojaamisessa ja arvonluonnissa jo sen alkutaipaleelta saakka?

Tilaisuus soveltuu hyvin esimerkiksi alkuvaiheessa tai suunnitteilla oleville taikka uuteen kasvuun tähtääville yrityksille ja startupeille.

Koulutuksen pitävät Kolster Oy Ab:n juristit Jussi Ilvonen ja Hannes Kankaanpää. Molemmilla on useiden vuosien kokemus IPR- ja lakiasioiden hoitamisesta useilla eri toimialoilla teollisuudesta tutkimukseen, kauppaan ja luoviin aloihin. Kolster Oy Ab on yksi Euroopan vanhimmista täyden palvelun IPR-taloista, joka tarjoaa kattavasti IPR-asioiden hoitoa ja lakipalveluita kaikenkokoisille yrityksille ja toimijoille. 

Teams-linkki webinaariin on tässä. Ilmoittaudu webinaariin tästä.