WEBINAARI: Canva ja asiantuntijabrändi

13.2.2024 16:00 – 17:30

Canvan aakkoset työnhakuun ja asiantuntijabrändiin

Tervetuloa perehtymään Canvan maailmaan! Canva on ilmainen graafisen suunnittelun verkkotyökalu, jota voi hyödyntää niin työnhaussa kuin laajasti omassa työssä, sisällöntuotannossa kuin oman asiantuntijabrändin markkinoinnissakin. Kaksiosaisessa Canva-koulutuksessa perehdymme seuraaviin aiheisiin: 

 Canva työnhaussa, 18.1.2024 klo 16:00-17:30

Canva-koulutuksen ensimmäisessä osiossa perehdytään Canvan perustoimintoihin ja käyttöön. Lisäksi kurkistamme Canvan maailmaan työnhaussa, opettelemme tekemään sillä trendikkään CV:n ja tuomaan omaa osaamistamme esille. 

Katso tallenne jäsensivustolta täältä

Canva ja asiantuntijabrändi, 13.2.2024 klo 16:00-17:30

Canva-koulutuksen toisessa osassa perehdymme Canvan käyttöön asiantuntijabrändin tukemisessa. Opettelemme tekemään erilaisia somesisältöjä ja viestintämateriaaleja, joiden avulla oma henkilöbrändi ja vahvuudet nousevat visuaalisesti esille. 

 Kouluttajana toimii TtM, terveysviestinnän asiantuntija Saara Närä. Saaraan voit tutustua Instagramissa: @saaryaa tai verkossa: terveydellasaara.fi

Ilmoittaudu mukaan

Webinaari on avoin ja maksuton kaikille Agronomiliiton jäsenille ilmoittaudu mukaan tästä su 11.2. mennessä. Molemmista webinaareista tulee myöhemmin tallenteet jäsensivustolle.