Webinaari: Verkostojen ja tiimien johtaminen

23.5.2019 16:00 – 17:30 Verkostojen ja erilaisten tiimien johtaminen kuuluu monen työnkuvaan, vaikkei työskentelisikään johto- tai esihenkilöasemassa.

Verkostojen ja erilaisten tiimien johtaminen kuuluu monen työnkuvaan, vaikkei työskentelisikään johto- tai esihenkilöasemassa. Miten työn tekeminen ja organisaatiot ovat muuttumassa? Miksi työn tekemiseen tarvitaan verkostoja? Miten verkostojohtamisesta siirrytään oppivien tiimien kehittämiseen? Koulutuksessa pohditaan myös oman työn johtamista perustana tiimien ja ihmisten johtamiselle: miten vahvistaa yhteistyösuhteita ja rakentaa yhteisöllisyyttä myös monipaikkaisessa työympäristössä?

 

Kouluttajana tutkimuspäällikkö Katri Valkokari, VTT. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus organisaatioiden ja verkostojen kehittämisestä eri toimialojen asiakasyritysten kanssa. https://www.linkedin.com/in/katrivalkokari/

Webinaari on osa Agronomiliiton, Loimun ja YKAN:n esihenkilövalmennusta, mutta myös muut kuin valmennukseen osallistuvat Agronomiliiton jäsenet voivat osallistua webinaariin.

Lisätietoja: Heidi Hännikäinen urapalvelut@agronomiliitto.fi, (09) 2511 1645.

 

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET:

Ilmoittaudu jäsenille maksuttomaan tilaisuuteen viimeistään 21.5.2019 oheisen lomakkeen kautta. Webinaariin mahtuu 60 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittautuneita on alle 10 henkilöä, webinaaria ei järjestetä. Saat vahvistuksen toteutumisesta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Jos et pääse osallistumaan, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi mahdollisimman pian osoitteeseen toimisto@agronomiliitto.fi. Viet muuten paikan joltain sellaiselta, joka odottaa jonossa peruutuspaikkaa. Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista perimme 15 euron maksun.