PERUTTU: Osaaminen näkyviin -keskustelutilaisuus

7.9.2022 15:00 – 16:30

Tervetuloa mukaan keskustelemaan osaamisen huomaamisesta keskiviikkona 7.9. klo 15-16.30. Tilaisuus järjestetään Teams-etäyhteydellä.

Osaamista kertyy jokaiselle monissa ympäristöissä – joskus jopa huomaamatta. Kurssien ja koulutusten lisäksi opimme työelämässä, vapaa-ajan harrastuksissa ja ihmissuhteissa. Kaikki osaaminen on arvokasta! Aina oman osaamisen havaitseminen ei kuitenkaan ole helppoa. Keskustelu muiden kanssa usein auttaa huomaamaan omaa osaamista.
Tervetuloa keskustelemaan ja saamaan oivalluksia omista vahvuuksista, taidoista ja kyvyistä yhdessä muiden kanssa – siitä missä sinä olet hyvä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta oman osaamisesi pohdinnasta. Keskustelun tavoitteena on lisätä ymmärrystä osaamisesta ja sen huomaamisesta, eikä siinä tarvitse päätyä ratkaisuihin tai yksimielisyyteen.

Ryhmässä käytävää keskustelua vetää Agronomiliiton jäsenpalvelupäällikkö Suvi Huttunen, ja se perustuu Erätauko-menetelmään, joka on tasavertainen ja luottamuksellinen tapa keskustella. Voit tutustua lähemmin Erätauko-dialogiin verkko-osoitteessa www.eratauko.fi.

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET:

Valitettavasti vähäisen osallistujamäärän takia olemme joutuneet perumaan tilaisuuden. Pyrimme järjestämään tilaisuuuden myöhemmin uudelleen. Kerro kiinnostuksestasi osallistua, urapalvelut@agronomiliitto.fi , vastaavaan tilaisuuteen.
 ​