AgroGolf 2024

16.8.2024 10:30 – 16:00 Tervetuloa perinteiseen AgroGolf-turnaukseen Master Golfiin! Ota halutessasi myös avec mukaan pelaamaan. AgroGolf pelataan tänä vuonna Master Golfin Forest-kentällä perjantaina 16.8. klo 10:30 alkaen.

Vuonna 1986 perustetun Master Golfin kentät sijaitsevat Espoossa luonnonkauniin Bodominjärven rannalla. Åke Perssonin suunnittelema, 18-reikäisenä vuonna 1998 avautunut Forest-kenttä kulkee kumpuilevassa metsämaisemassa. Kenttä ei ole kovin pitkä, mutta vaatii tarkkuutta erityisesti avauslyönteihin. Forest tarjoaa pelaajille hyvin erilaisia väyliä, joten koko maila- ja lyöntivalikoima tulee varmasti käyttöön. Pelistrategian voit suunnitella tutustumalla väyläoppaaseen. Master Golfissa pääset historialliseen kartanotunnelmaan, klubirakennuksena toimii vuonna 1797 valmistunut Bodomin kartanon päärakennus.

Master Golfin alueella on arvokas vanha puusto sekä runsas linnusto. Muutama vuosi sitten tehdyssä linnustoselvityksessä Master Golfissa havaittiin 85 lintulajia, joista 52 lajia myös pesi golfkenttien alueella. Myös peurat ja ketut ovat tuttuja “pelikavereita”. Kentät rajoittuvat luonnonsuojelualueisiin, joten kunnioitathan luontoa pelatessasi Master Golfissa.

AgroGolf 2024 naisten ja miesten mestarit saavat kiertopalkinnon vuodeksi scratch- eli lyöntipelikisan voittajina. Agronomiliiton jäsenet pelaavat seuraavat kisat: miehet ja naiset erikseen scratch ja pistebogey. Lisäksi pelataan miehille ja naisille yhteinen seuralaissarja, jossa kisamuotonaa on pistebogey. Erikoiskisat: naisille ja miehille erikseen pisin draivi sekä yhteinen lähimmäs lippua -kisa.

Kilpailumaksu on 65 euroa. Maksuun sisältyy kahvi tai tee ja sämpylä ennen kierrosta, lounas kierroksen jälkeen, golfkärryt ja tulospalvelu. Tietysti myös pukuhuoneet ja saunat ovat osallistujien käytössä, Kilpailumaksu maksetaan ennen peliä Master Golfissa.

ILMOITTAUTUMINEN

Pyydämme ilmoittautumiset viimeistään 5.8.2024 tällä ilmoittautumislomakkeella

Tiedot toimitetaan edelleen Master Golfille lähtölistojen laatimista varten. Tarkat henkilökohtaiset lähtöajat ilmoitetaan lähempänä kilpailua tekstiviestillä/sähköpostilla.

LISÄTIETOJA

  • Jäsenemme Liisa Pättiniemi-Fagerström on lupautunut kertomaan halukkaille lisätietoja kotikentästään ja -klubistaan. Liisan tavoittaa sähköpostitse liisap(at)liforno.fi tai puh. 0505402104
  • Lisätietoja Master Golfista: www.mastergolf.fi
  • Agronomiliiton toimisto toimisto(at)agronomiliitto.fi , puh. (09) 2511 160

 

Tervetuloa AgroGolfiin – mukaan sopivat kaiken tasoiset pelaajat!