SENIORIT: Kuntosuunnistus

14.5.2024 16:00 Ilmoittaudu mukaan Espoorasteille Vanttilaan!

 

Espoorastit tiistaina 14.5.2024 Vanttilassa:

Kokoonnumme tapahtumapaikalle klo 16.00. Metsään pääsee klo 16.30. Suunnistamme yhdessä helpohkon C-radan. Radan pituus on noin 4 km.

 

Osallistumismaksu on 10 € ja sen voi maksaa MobilePaylla paikan päällä. Osallistumiseen tarvitaan myös Emit-kortti, joka toimii ajanotossa ja järjestäjille kontrollina, että kaikki metsään lähteneet myös palaavat takaisin. Emit-kortin voi vuokrata järjestäjiltä 3 €:lla. Lisäksi tarvitset oman kompassin ja maastokelpoiset vaatteet ja jalkineet.

Espoorastien lähtöpaikka on osoitteessa Vantinlaaksontie, Espoo. Sinne pääsee Helsingin suunnasta ajamalla Kehä III:a länteen Kauklahden liittymään, josta jatketaan tietä 1130  eteenpäin. Kahden kiertoliittymän jälkeen kääntyy vasemmalla Vanttilantie ja  siitä vähän matkan päästä oikealle Vantinlaaksontie. Lähtöpaikan merkkinä riippuu valko-oranssi rastilippu. Lisätietoa Espoorasteista saa osoitteesta www.espoonakilles.fi.

Tervetuloa mukaan iltarastien maailmaan ja monipuolisen kuntoliikunnan pariin! Ilmoittaudu mukaan 10.5. mennessä: Ryhmyrinä toimii Leena Packalen  (puh. 040 553 7887, leena.m.packalen@gmail.com).