Jäsenyyden päättäminen

Liiton jäsenyyden voi päättää ainoastaan jäsenen henkilökohtaisella kirjallisella ilmoituksella. Eroilmoitukseksi riittää vapaamuotoinen sähköpostiviesti osoitteeseen toimisto@agronomiliitto.fi. Mikäli eroat myös työttömyyskassan jäsenyydestä, pitää se myös erikseen viestissä mainita. Kerrothan meille myös syyn jäsenyyden päättämiseen. Jo maksettuja jäsenmaksuja ei palauteta eikä takautuvasti voi erota. Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus. 

Ennen kuin teet lopullisen päätöksen jäsenyytesi päättämisestä, haluamme vielä kertoa, mitä Agronomiliiton jäsenyyteen kuuluu.

Työ- ja virkasuhdeneuvonta ja palkkaneuvonta

Saat henkilökohtaista palvelua työlainsäädäntöön, työehtosopimuksiin, työsopimuksiin ja palkkaukseen liittyvissä kysymyksissä. Voit ottaa yhteyttä isoissa ja pienissä työelämään liittyvissä asioissa. Kiistatilanteissa olemme tukenasi ja asiaasi hoidetaan tilanteen vaatiessa eteenpäin.

Urapalvelut

Suunnittele uraasi yhdessä uravalmentajan kanssa, olet sitten vastavalmistunut tai työurasi loppuvaiheissa. Saat myös tukea ja sparrausta työnhakutilanteessa ja kommentit työnhakuasiakirjoihisi. Hae SUOMI KASVAA RUOASTA -koulutusstipendiä osaamisesi kehittämiseen tai tule mukaan mentorointiin!

Webinaarit, tapahtumat ja jäsenyhdistykset

Kehitä ammatillista osaamista ja esimerkiksi työnhakutaitojasi webinaareissamme. Laajenna verkostoasi tutustumalla muihin alasi ammattilaisiin liiton ja sen jäsenyhdistysten tilaisuuksissa.

Edunvalvonta

Edunvalvonnassa osallistumme työehtojen kehittämiseen ja työlainsäädäntöön vaikuttamiseen tavoitteenamme parantaa jäsentemme työehtoja ja suomalaista työelämää. Myös parempi työllisyys, ammatillinen arvostus ja työelämän tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus ovat tavoitteitamme.

Jäsenetuja

Agronomiliiton jäsenenä saat jäsenetuna mm. puhelinneuvontaa yksityiselämän oikeudellisissa asioissa, Alimenta-lehden neljästi vuodessa sekä ammatillisen oikeusturvaedun. Danske Bank tarjoaa jäsenille asuntolainaedun ja sijoittamisen etuja. Pohjola Vakuutus tarjoaa jäsenille etuja kodin ja perheen vakuutuksista. Lukuisia muita jäsenetuja esim. vapaa-aikaan ja matkustukseen löydät Agronomiliiton ja akavalaisten yhteisestä jäsenetupalvelusta: www.memberplus.fi

Jäsenmaksualennukset

Myönnämme usealle jäsenryhmälle erilaisia alennuksia jäsenmaksuista. Tarkastathan, oletko mahdollisesti oikeutettu jäsenmaksualennukseen. Jäsenmaksut ja alennusperusteet löydät täältä. Tarvittaessa voit myös sopia erillisen maksusuunnitelman jäsenmaksuillesi.

Lisätietoja

Jos haluat keskustella jäsenyydestäsi tai jäsenmaksuista, ota yhteyttä jäsensihteeriin.

 

Avainsanat: ero, eroaminen, jäsenyyden päättäminen