Jäseneksi liittyminen on helppoa!

Täytä lomake huolellisesti, niin voimme palvella sinua parhaiten. Lomakkeen lähetettyäsi saat vastaanottokuittauksen sähköpostiisi.

Sähköinen Liittymislomake

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu Agronomiliitossa palkansaajille on noin 33 euroa kuukaudessa. Perimme jäsenmaksun kahdesti vuodessa. Jokaisella koulutusala- ja paikallisyhdistyksellä on myös oma jäsenmaksunsa, ja ne vaihtelevat 7–85 euroon vuodessa. Ammattiyhdistyksen jäsenmaksu on verovähennyskelpoista palkkatulosta.

Henkilö, joka opiskelee tai on suorittanut alemman tai ylemmän yliopistotutkinnon tai ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon liiton edustamilta aloilta, voi liittyä Agronomiliiton jäseneksi täyttämällä liittymislomakkeen ja palauttamalla sen Agronomiliittoon joko sähköisesti tai postitse osoitteella PL 44, 00131 Helsinki. Liiton hallitus päättää jäsenen hyväksynnästä.

Lomakkeen palauttamisen jälkeen liitosta lähetetään lasku jäsenmaksun maksamista varten. Liittymispäiväksi katsotaan se päivä, jolloin hakemus on saapunut liiton toimistoon. Jäsenmaksu liittymisvuodelta määräytyy jäsenyyskuukausien mukaan.

Liittyminen kannattaa!

Saat apua työsuhteeseesi liittyvissä asioissa ja ongelmissa. Liitto tukee ja opastaa uralla ja opinnoissa. Liitolla on tarjota myös muita rahanarvoisia etuja ja alennuksia.

Lisätietoja jäsenyydestä saat Agronomiliitosta jäsensihteeri Satu Vainiolta, (09) 2511 1651, etunimi.sukunimi (at) agronomiliitto.fi.