Hyödynnä liiton monipuolinen koulutustarjonta

 

 

Oletko jo tutustunut liiton koulutustoimintaan? Alta löydät vuoden 2017 webinaarikalenterin, joka saattaa vielä täydentyä. Kannattaa seurata verkkosivujen kalenteria sekä jäsenpostia. Webinaareihin on aina ilmoittauduttava etukäteen.

Muista tutustua myös jo pidettyjen webinaarien tallenteisiin täällä.

Kehitämme koulutustoimintaamme vuoden 2017 aikana. Olet saanut sähköpostiisi 30.1.2017 linkin Agronomiliiton Osaamisselvitykseen. Selvityksen tarkoituksena on kartoittaa jäsenistömme osaamista sekä tulevaisuuden osaamistarpeita. Toivottavasti ehdit vastaamaan kyselyyn, sillä kaikki vastaukset ovat meille kaikille arvokkaita. Toimiala- sekä tehtäväkohtaiset osaamisprofiilit oman osaamisen kehittämisen avuksi tulevat kaikkien jäsenten käyttöön, jos saamme tarpeeksi vastauksia niiden muodostamiseen. Valitettavasti sähköinen vastauslomake on ollut ajoittain ruuhkautunut, toivottavasti se ei ole aiheuttanut sinulle hankaluuksia.

WEBINAARIKALENTERI 2017:

LinkedIn edistyneemmille käyttäjille

ma 13.2.2017 klo 15-16, ilmoittaudu viimeistään 8.2.2017

Koulutuksessa tutustutaan LinkedInin hyödyntämiseen eri tavoin työnhaussa ja henkilöbrändäyksessä. Pääfokus on ammattimaiseen verkostoitumiseen ja asiantuntijuuden korostamiseen liittyvissä osa-alueissa. Koulutussisältö kohdennetaan jo profiilin omaaville ja palvelua käyttäville. Kouluttajana Tom Laine. Hän on Suomen kokenein sosiaalisen median rekrytoinnin ja työnhaun kouluttaja ja LinkedIn-asiantuntija, joka on itse toiminut pitkään kansainvälisessä rekrytoinnissa.

Lue lisää

VideoCV - erotu työnhaussa!

ma 13.3.2017 klo 15-16:30

VideoCV on vahvasti tätä päivää työnhaussa. Haluatko erottua muista ja tehdä kirkkaistakin

kirkkaimman videoCV:n. Sisällöntuottaminen ja tekninen toteutus saattaa tuottaa työnhakijalle

ongelmia, webinaarin avulla tuotat timanttista sisältöä ja tekninen toteutuskin on primaa. Kouluttajana Susan Calonius. Hän toimii UP Partnersilla asiakasvastuullisena valmentajana, kouluttajana ja valmentajana.

Lue lisää

Oletko valmiina videohaastatteluun?

ma 3.4.2017 klo 15-16

Rekrytoinnissa videohaastattelut ovat nykypäivää, ja usein ensimmäinen haastattelukierros tehdään videon avulla. Tunnin webinaarin aikana käydään läpi, miksi videohaastatteluita käytetään ja mitkä videohaastattelun hyödyt ovat. Saat hyviä vinkkejä videohaastatteluihin valmistautumiseen, kuten miten otat tilanteen haltuun ja saat parhaat puolesi esille ja loistat videolla. Mukana kouluttamassa Recruitby.netin asiantuntija.

Lue lisää

Twitter edistyneemmille käyttäjille

ma 8.5.2017 klo 15-16

Koulutuksessa tutustutaan Twitterin hyödyntämiseen eri tavoin työnhaussa ja henkilöbrändäyksessä. Pääfokus on asiantuntijuuden korostamiseen liittyvissä osa-alueissa sekä työnhaussa.  Kouluttajana Tom Laine. Hän on Suomen kokenein sosiaalisen median rekrytoinnin ja työnhaun kouluttaja ja LinkedIn-asiantuntija, joka on itse toiminut pitkään kansainvälisessä rekrytoinnissa.

Lue lisää

Miten erottua rekrytointijärjestelmissä

ma 4.9.2017 klo 15–16

Töitä haetaan lähes aina jonkin rekrytointijärjestelmän kautta. Lomakkeita on niin montaa erilaista kuin on työnantajiakin, ja niiden parissa saa vierähtämään helposti tunteja. Miten rekrytointijärjestelmissä voi erottua? Kouluttajana Mirva Puranen Monster

Lue lisää

Työ meni? – Uutta kohti!

ma 9.10.2017 klo 15-16

Menneen hyvästeleminen on uuden alku. Koulutuksessa käydään läpi miten menneestä voi vapautua ja miten uusia tavoitteita voi asettaa. Kouluttajana ura-asioiden päällikkö Heidi Hännikäinen

Lue lisää

Tästä rekrytoijat juuri nyt puhuvat

ma 6.11.2017 klo 15-16

Työnhakijan on hyvä pysytellä kärryillä työnhaun ajankohtaisten teemojen lisäksi myös siitä, mistä rekrytointia työkseen tekevät milloinkin puhuvat, ja minkälaiset asiat heidän työssään ovat keskeisiä ja tapetilla. Tässä webinaarissa käsitellään muutamia ajankohtaisia rekrytointiin liittyviä puheenaiheita ja teemoja. Kouluttajana Mirva Puranen Monster

Lue lisää

Oman osaamisen profilointi

ma 4.12. klo 15-16

Miten luoda uusia näkökulmia omaan osaamiseen? Miksi se kannattaa?

Kouluttajana ura-asioiden päällikkö Heidi Hännikäinen

Lue lisää