Agronomiliiton kesäajan päivystykset

Agronomiliitto palvelee jäseniään myös kesällä.

Agronomiliiton toimisto palvelee läpi kesän. Heinäkuussa toimisto on avoinna arkipäivisin klo 9 -13. Muutoin arkisin klo 9-15.

Työ ja virkasuhdeneuvonnan kesäpäivystys

Agronomiliitolla on päivystyssopimus Asianajotoimisto Aika Oy:n kanssa. Heinäkuussa voit kiireisissä työsuhdeasioissa ottaa suoraan yhteyttä Aikaan, jossa puhelinpalveluaika on arkisin klo 10-16. Puhelinnumero on 010 8411 000 ja sähköposti info@aikalaki.fi.

HUOM: Palvelua käyttäessäsi sinun tulee ilmoittaa Agronomiliiton jäsennumerosi. Kerro, että olet Agronomiliiton jäsen.

Asianajotoimisto Aika Oy ei anna palkkaneuvontaa.

Lue lisää liiton työ- ja virkasuhdeneuvonnan palveluista verkkosivuiltamme täältä.

Urapalveluiden päivystys Työvalmennus Futuurissa 6.7. – 7.8.

Jäsenten käytössä on 6.7. –  7.8. urapalveluiden päivystys työnhakuun sekä uraneuvontaan ja -ohjaukseen liittyvissä asioissa. Lähetä viesti asiastasi osoitteeseen uraohjaus@tyovalmennus.fi (kysymykset, kommentointi- tai yhteydenottopyynnöt). Jos asiasi vaatii välitöntä hoitamista, voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse numeroon 010 420 4142 (akuutit asiat). Palvelua käyttäessäsi tarvitset jäsennumeron, joka on ilmoitettava yhteyttä otettaessa. Kerro, että olet Agronomiliiton jäsen.

HUOM: Edellä mainittua aikaväliä lukuun ottamatta  palvelemme ura-asioissa normaalisti urapalvelut@agronomiliitto.fi -osoitteen kautta!
Lue lisää liiton urapalveluista verkkosivuiltamme täältä.