Tietohaarukka 2021 -tilastojulkaisu on ilmestynyt

Ruokatieto Yhdistys julkaisee Tietohaarukka - tilastojulkaisua, johon on koottu suomalaisesta ruokajärjestelmästä kaikkiaan 100 tilastoa eri asiantuntijalähteistä.

Tietohaarukka -julkaisu on tuotettu yhteistyössä Agronomiliiton, Luonnonvarakeskus Luken, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n, Svenska Lantbruksproducenternas centralförbund SLC:n ja ProAgria Keskusten Liiton kanssa. 

Jäsenemme saavat paperisen julkaisun seuraavan Alimentan 3/2021 liitteenä. 

Kannattaa tutustua myös Tietohaarukan verkkojulkaisuun. Se on nyt painettua versiota laajempi tietopaketti, josta löytyvät linkit taulukoiden alkuperäiseen asiantuntijatahoon sekä vinkkejä taulukoihin liittyviin ajankohtaisiin artikkeleihin.  

Lue lisää Ruokatieto Yhdistys ry:n verkkosivuilta