Agronomiliiton hallituksen puheenjohtajaksi Jyrki Isotalo

Agronomiliiton valtuusto valitsi kokouksessaan 28.11.2020 hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi MMM, agronomi Jyrki Isotalon kaudelle 2021-2023.

Puheenjohtajan tehtävään oli kaksi ehdokasta: MMM, agronomi Jyrki Isotalo ja MMM, agronomi Markku Pulkkinen. He esittelivät itsensä ja heitä haastateltiin valtuuston kokouksessa liittyen puheenjohtajan tehtävään sekä liiton toimintaan ja kehittämiseen. Keskustelun jälkeen suoritettiin äänestys, jonka tuloksena Jyrki Isotalo tuli valituksi äänin 16-9.  

Jyrki Isotalo toimii Finnvera Oyj:ssä Länsi-Suomen aluepäällikkönä ja on sivutoiminen viljelijä. Hän on ollut Agronomiliiton hallituksen jäsen vuoden 2019 alusta lähtien sekä toiminut yksityissektorin neuvottelukunnassa jäsenenä 2016-2018 ja hallituksen edustajana vuoden 2019 alusta lukien.  

Hallitus

Valtuusto valitsi Agronomiliiton hallituksen jäsenet vuoden 2021 alusta alkaen. Uudeksi jäseneksi valittiin Riitta Ryyti sekä opiskelijajäseneksi (vuodeksi 2021) Jenni Kivikko. Lisäksi hallituksessa jatkavat Sanna Nokka, Katriina Lammi-Puukka, Anne-Maria Pajari ja Satu Räsänen.