Webinaari: Työnhaun ABC digiaikana

24.11.2020 17:00 – 18:00

Webinaarin tavoitteena on auttaa opiskelijoita ja vastavalmistuneita saamaan ensimmäiset työpaikat nykyaikaisin työnhakumetodein. Työpaikka voi olla se ensimmäinen oman alan tai opintojen ohessa tehtävä "muun alan työ". Osallistujat oppivat laatimaan positiivisesti erottuvat  työnhakuasiakirjat ja vakuuttamaan työnantajan haastattelussa. Webinaarissa annetaan vinkkejä mihin keskittyä, kun työkokemusta ei ole vielä ehtinyt kertyä.

Webinaarin sisältö

Webinaarin aikana käydään läpi kattavasti nykyajan työnhakua. Jos et tiedä mitä myyt, on myynti mahdotonta. Webinaarissa opit tunnistamaan kattavasti osaamisesi ja kohdentamaan työnhaun osaamistasi tarvitseville. Saat konkreettisia vinkkejä mitä työuraa aloittevan kannattaa painottaa työhakuasiakirjoissaan ja miten vakuuttaa työnantaja haastattelussa. Opit myös verkostoitumaan sosiaalisessa mediassa mahdollisten työnantajiesi kanssa. Webinaarin jälkeen osaat laatia nykyaikaset positiivisesti erottuvat työnhakuasiakirjat, vakuuttaa haastattelussa ja verkostoitua rohkeasti sosiaalisessa mediassa

Webinaarin kohderyhmänä on opiskelijat ja vastavalmistuneet työnhakijat, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet Agronomiliiton jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu jäsenille maksuttomaan tilaisuuteen tämän ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN KAUTTA. Ilmoittautumisesi jälkeen saat sähköpostiisi osallistumislinkin.

Kouluttaja

Kouluttajana webinaarissa on työelämän ravistelija/uravalmentaja Susan Calonius. Susan on työelämän ravistelija, jonka tavoitteena on herättää ihmisissä uusia ajatuksia omaan työelämään,  osaamiseen ja työnhakuun liittyen. Työnhakussa hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti omien vahvuuksien tunnistaminen, työnhakuasiakirjat, piilotyöpaikat ja verkostoituminen sosiaalisessa mediassa. Uravalmentajana Susan on auttanut tuhansia ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa. Uutta työtä tavoittelevista 80% on löytänyt Susanin avustuksella uuden työn. Hän ei anna sinun luovuttaa ja löytää aina uusia ideoita tavoitteen saavuttamiseksi. Susan on vahvasti tavoitekeskeinen ja lähtee valmennuksissaan ja koulutuksissaan aina osallistujien tavoitteista  ja toiveista liikkeelle. Koulutukset ovatkin vahvasti vuorovaikutteisia ja kysymyksille on  aina tilaa.