Webinaari: Tee Video-CV

25.11.2019 15:00 – 16:00

Video-CV on tehokas ja persoonallinen keino erottautua työnhaussa ja jäädä työnantajalle mieleen. Aloittelijakin pystyy tekemään helposti tyylikkään video-CV:n ilmaisohjelmalla.

Webinaarissa omaksut rungon, jota hyödyntämällä voit tehdä käsikirjoituksen omaan video-CV:hen. Saat vinkkejä videon kuvaamiseen ja ilmaisen editointiohjelman käyttöön. Tavoitteena on laskea rimaa oman videon kuvaamiseen ja rohkaista osaamisen esittämiseen työnhaun eri tilanteissa tai sosiaalisessa mediassa.  Kouluttajana Petra Pedda, Puunto Oy.

 

KYSYMYKSIÄ KOULUTTAJALLE:

Voit lähettää kouluttajalle webinaariin etukäteen kysymyksiä ilmoittautumislomakkeen kautta.

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET:

Ilmoittaudu jäsenille maksuttomaan tilaisuuteen viimeistään 20.11.2019 oheisen lomakkeen kautta. Webinaariin mahtuu 60 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittautuneita on alle 10 henkilöä, webinaaria ei järjestetä. Saat vahvistuksen toteutumisesta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Jos et pääse osallistumaan, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi mahdollisimman pian osoitteeseen toimisto@agronomiliitto.fi. Viet muuten paikan joltain sellaiselta, joka odottaa jonossa peruutuspaikkaa. Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista perimme 15 euron maksun.

 

Tervetuloa - webinaari on avoin kaikille Agronomiliiton jäsenille!