Webinaari: Ruuhkavuodet haltuun

28.10.2019 15:00 – 16:00

Ruuhkavuodet ovat aikaa, jolloin työelämä on kiihkeää, lapset pieniä ja vapaa-aika kortilla. Kiireinen arki ja ainainen tunne tehottomuudesta syövät voimia ja aiheuttavat stressiä. Tuntuu siltä, että oma aika ei ole enää omissa käsissä. Lisätunteja vuorokauteen ei saa kukaan, mutta ruuhkavuosiin on mahdollisuus löytää tasapainoa. Tämän webinaarin tavoitteena on auttaa sinua kirkastamaan omia arvojasi, odotuksia ja tavoitteitasi. Saat työkaluja arjen kohtuullistamiseen ja hyvinvoinnin rakentamiseen.
Kouluttajana Petra Pedda, Puunto Oy.

 

KYSYMYKSIÄ KOULUTTAJALLE:

Voit lähettää kouluttajalle webinaariin etukäteen kysymyksiä ilmoittautumislomakkeen kautta.

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET:

Ilmoittaudu jäsenille maksuttomaan tilaisuuteen viimeistään 23.10.2019 oheisen lomakkeen kautta. Webinaariin mahtuu 60 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittautuneita on alle 10 henkilöä, webinaaria ei järjestetä. Saat vahvistuksen toteutumisesta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Jos et pääse osallistumaan, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi mahdollisimman pian osoitteeseen toimisto@agronomiliitto.fi. Viet muuten paikan joltain sellaiselta, joka odottaa jonossa peruutuspaikkaa. Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista perimme 15 euron maksun.

 

Tervetuloa - webinaari on avoin kaikille Agronomiliiton jäsenille!