WEBINAARI: Psykologisesti turvallinen työyhteisö

21.9.2023 16:00 – 17:00

Tervetuloa Psykologisesti turvallinen työyhteisö -työhyvinvointiwebinaariin torstaina 21.9.2023 klo 16.00-17.00. Webinaari järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa. 

Mielenterveyden vahvistaminen on työelämätaito, jonka jokainen voi oppia. Työssä mielen hyvinvointia voi vahvistaa arkisilla keinoilla voimavaroja lisäämällä. Hyvinvoiva mieli tuo työhön intoa, energiaa, motivaatiota ja sitoutumista. Psykologisesti turvallinen työyhteisö tukee ja vahvistaa työntekijän mielenterveyttä. Psykologinen turvallisuus tutkitusti lisää työntekijöiden sitoutumista työpaikkaan, mahdollistaa organisaation kehityksen ja on pohja uusille innovaatioille. Psykologinen turvallisuus on perusta mieliystävällisen työpaikan rakentamiselle ja se on koko työyhteisön yhteinen asia.

Koulutuksessa pureudutaan psykologisesti turvallisen työyhteisön rakennuspalikoihin ja pohditaan psykologisen turvallisuuden toteutumisen inhimillisiä esteitä ja sitä, miten jokainen työyhteisö voi kehittää psykologisen turvallisuuden tasoaan.

Ohjelma

16:00 Tilaisuuden avaus
16:05 Psykologisesti turvallinen työyhteisö
16:45 Keskustelua ja kysymyksiä
17:00 Tilaisuus päättyy

Luennon yhteydessä tarjoamme mahdollisuuden käydä ja jatkaa keskustelua Howspace-alustalla.

Kouluttaja

Kouluttajana webinaarissa toimii asiantuntija Anna Nuorteva, MIELI Suomen Mielenterveys ry.  Annan vahvuus kouluttajana on työelämän ja mielen hyvinvoinnin yhteyden luominen sekä voimavarojen tunnistaminen, psykologinen turvallisuus ja mielenterveyttä vahvistava lähijohtaminen. Annan kouluttaessa osallistujat pääsevät soveltamaan osaamistaan omaan arkeen ja työhön.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin TJS Opintokeskuksen verkkosivujen kautta 15.9. mennessä, klikkaa eteenpäin tästä. Mikäli joudut ilmoittauduttuasi perumaan osallistuminen, ilmoita siitä ystävällisesti osoitteeseen toimisto@tjs-opintokeskus.fi.

Lisätietoa webinaarista saat osoitteesta toimisto@tjs-opintokeskus.fi tai soita (09) 229 3030.