Hae opiskelijapromoottoriksi Kuopioon!

10.5.2021 08:00

Oletko ulospäin suuntautunut haasteita pelkäämätön opiskelija?

Tule toteuttamaan opiskelijatoimintaa yhdessä jäsenpalvelupäällikkö Anniinan, opiskelijapromoottoreiden, Julian, Kaisan, Mirkun ja Katariinan sekä opiskelijavaliokunnan kanssa!

Etsimme Agronomiliittoon yhtä osa-aikaista

OPISKELIJAPROMOOTTORIA KUOPIOON.

Opiskelijapromoottorin pääasiallinen tehtävä on tehdä liittoa tunnetuksi kampuksella yhdessä muiden opiskelijapromoottoreiden ja jäsenpalvelupäällikön kanssa. Työtunteja kerääntyy kullekin promoottorille vuoden mittaan noin 60, pääosin syksyllä/talvella ja keväällä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja saat tehtävään perehdytyksen.

Edellytämme että olet avoin, helposti lähestyttävä ja sanavalmis. Sinulla on jonkin verran esiintymiskokemusta ja osallistut aktiivisesti opiskelijarientoihin. Työskentely vaatii myös oma-aloitteisuutta ja joustavuutta työajoissa sekä taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Pidämme etusijalla Agronomiliitossa opiskelijajäseninä olevia hakijoita.

Tehtävässä on tuntipalkkaus, joka pohjautuu liiton omiin opiskelijapalkkasuosituksiin.

Lähetä hakemus ja CV 10.5.2021 klo 08.00 mennessä Agronomiliittoon sähköpostilla jäsenpalvelupäällikkö Anniina Lehdolle, anniina.lehto(at)agronomiliitto.fi. Merkitse sähköpostin otsikkokenttään "Työhakemus opiskelijapromoottoriksi".

Haastattelut toteutetaan viikkojen 18 ja 19 aikana. Valinta tehdään kesäkuun alkupuoleen mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa jäsenpalvelupäällikkö Anniina Lehto (puh. 045 139 3604, anniina.lehto(at)agronomiliitto.fi). Ole rohkeasti yhteydessä, jos herää kysyttävää!

Lisätietoja liitosta saa osoitteesta www.agronomiliitto.fi ja www.agronomiliitto.fi/opiskelijat.

***

Liitto yhdistää koko ruokaketjun: siihen kuuluu noin 6 000 maatalous-, elintarvike-, ravitsemus-, kotitalous- ja kuluttaja- ja ympäristötieteiden asiantuntijaa. Se on palvelu- ja etujärjestö, joka ajaa jäsentensä ammatillisia ja yhteiskunnallisia etuja. Vuonna 1897 perustettu Agronomiliitto on Akavan jäsenjärjestö.