Agronomiliiton iltajuhla 2022

29.10.2022 19:00 Agronomiliitto täyttää tänä vuonna 125 vuotta. Järjestämme sen kunniaksi iltajuhlan lauantaina 29.10. hotelli Crowne Plaza Helsinki-Hesperiassa, Mannerheimintie 50. Juhla alkaa klo 19.00.

Tervetuloa juhlimaan ja nauttimaan herkullisesta ruoasta, viihdyttävästä musiikista, tanssista ja mukavasta seurasta.

Juhlassa julkistetaan Agronomiliiton Vuoden vaikuttaja 2022. Kuulemme myös Suomen Pankin pääjohtajan Olli Rehnin puheenvuoron.

Illan aikana meitä viihdyttää ja tanssittaa Kaartin Combo. Combo on upeilla puhaltimilla, tiukalla kompilla ja solistilla kruunattu säihkyvä bändi, joka on tanssittanut juhlaväkeä aina Linnan juhlia myöten.

Illalliskortin hinta on 85 euroa, mihin sisältyy menun lisäksi alkumalja, viinikaadot ja eteispalvelu sekä luonnollisesti kaikki ohjelma. Myös seuralainen on lämpimästi tervetullut mukaan juhlimaan samaan 85 euron hintaan. Opiskelijajäsenille lipun hinta on 75 euroa. Uudenmaan agronomien jäsenille on juhlassa omat pöydät, joissa istuville jäsenille yhdistyksen sponsoroima lipun hinta on 60 euroa. 

Tule mukaan yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Juhlatilassa on noin kahdeksan hengen pyöreät pöydät. Toiveita pöytäseuran suhteen voit esittää ilmoittautumisen yhteydessä, yritämme toteuttaa toiveita mahdollisuuksien mukaan.

Pukukoodina on tumma puku.


Menu

Punajuuricarpaccio, perunatattisalaatti, lehtikaalisalsa, lehtikaalisipsejäpaahdetut siemenet
 ***
Pororillette, perunapekonikakku, kauden kasviksia, suppilovahverokastike
TAI
Savoijinlehtikääryleet linssikasvistäytteellä, timjamiperunakakku​, yrttinen tomaatticashewkastike

***
Suklaavadelmaleivos ja pähkinäkrokanttia 
Kahvi/tee


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu juhlaan viimeistään 13.10.2022 TÄSTÄ LINKISTÄ

Voit ilmoittautua myös puhelimitse liiton toimistolle puh. (09) 251 1160.
Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme laskun illalliskortista. Maksun tultua liittoon saat osallistumisestasi vahvistuksen sähköpostilla.
Ilmoittautuminen on sitova. 

Ilmoittaudu pikaisesti, sillä juhlasalissa on paikkoja rajoitetusti! 

 

 

Lämpimästi tervetuloa juhlaan!

 

 

Majoitus

Olemme varanneet kiintiön huoneita hotelli Crowne Plaza Helsinki-Hesperiasta.

Yhden hengen standard huone 125 €/huone/vrk

Kahden hengen standard huone 125 €/huone/vrk

Huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse suoraan hotellista joko käyttäen varauslinkkiä Agronomiliitto tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse tai puhelimitse: hotel@crowneplazahelsinki.fi tai puh. 09 2521 0000. Mainitse varauksen yhteydessä kiintiötunnus ”Agronomiliitto”.