Viennistä voimaa: etäseminaari suomalaisten elintarvikkeiden mahdollisuuksista maailmalla

9.10.2020 18:00 ​Agronomiliiton opiskelijajäsentapahtuma on täällä taas! Tänä vuonna tutustumme suomalaisen elintarvikealan mahdollisuuksiin kansainvälisillä markkinoilla kolmen seminaariluennon johdolla.

Ainakin näihin kysymyksiin saat illan aikana vastauksen.

• Millaista vientiosaamista kansainvälisille markkinoille pyrkivät maatalous- tai elintarvikeyritykset tarvitsevat?
  • Millainen on suomalaisen kauran vientipotentiaali?
  • Miksi vienti ylipäätään kannattaa?

Tilaisuus järjestetään etäseminaarina 9.10.2020. klo 18-20. Tarkempi aikataulu ja puhujaesittelyt julkaistaan lähempänä tapahtumaa Uratähtäin-blogissa ja Facebook-tapahtumassa

Tilaisuus on maksuton Agronomiliiton opiskelijajäsenille. Tapahtuman viralliset haalarimerkit postitetaan 100 ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Tapahtuman osallistujien kesken arvotaan myös 8kpl tuotepaketteja.

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 16.9. klo 12.

Ilmoittaudu tapahtumaan täyttämällä ilmoittautumislomake TÄÄLLÄ.

Toivotamme kaikki Agronomiliiton opiskelijajäsenet lämpimästi tervetulleiksi!