Yrittäjätarinoita ruoka-alalta

26.11.2019 17:00 – 20:00 Illan aikana kuulemme kolmen erilaisen yrittäjän tarinat, kun ääneen pääsevät ravitsemusyrittäjä Leena Putkonen, data-analytiikkataloa luotsaava Antti Syväniemi ja kiertotalousyrittäjä Eljas Jokinen. Lisäksi yrittäjävaliokunta jakaa parhaat vinkit sivutoimisen yrittämisen aloittamiseen: mitä ottaa huomioon, jos yrittäminen opiskelun tai palkkatyön ohella houkuttaa?

Tervetuloa Agronomiliiton opiskelijoiden ja yrittäjävaliokunnan yrittäjyysiltaan tiistaina 26.11.2019 klo 17.00–20.00 Viikin Think Companylle (Latokartanonkaari 3, Helsinki)!

Illan aikana kuulemme kolmen erilaisen yrittäjän tarinat, kun ääneen pääsevät ravitsemusyrittäjä Leena Putkonen, data-analytiikkataloa luotsaava Antti Syväniemi ja kiertotalousyrittäjä Eljas Jokinen. Lisäksi yrittäjävaliokunta jakaa parhaat vinkit sivutoimisen yrittämisen aloittamiseen: mitä ottaa huomioon, jos yrittäminen opiskelun tai palkkatyön ohella houkuttaa?

Löydät tapahtuman myös Facebookista.

 

OHJELMASSA SEURAAVAT PUHEENVUOROT:

Yrittäjävaliokunnan alkusanat

Eljas Jokinen - Voiko Staminalla korvata osaamisen? - Matkani lukiodrop-outista yrittäjäksi
Eljas Jokisen yritystoiminta on jo vuosia keskittynyt teollisuuden sivuvirroista kehitettyjen lannoitteita ja maanparannusaineiden kauppaan. Ensimmäisen yrityksensä Jokinen perusti 18-vuotiaana. Vuonna 2016 Jokisen Koneta Agriculture Oy yhdistyi kahden muun kierrätyslannoitteita kehittävän yrityksen kanssa. Syntyi lukuisia kiertotalous- ja kasvuyrityspalkintoja kahminut Soilfood Oy, joka tähyää nyt kansainvälisille markkinoille.

Leena Putkonen - Yrittämisen realismi ja jaksaminen
Laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM Leena Putkonen kutsuu itseään ravitsemusalan sekatyöläiseksi. Vatsa- ja suolistoasioiden lisäksi Putkonen toimii asiantuntijana ekologisen ja eettisen syömisen kysymyksissä. Hän on kirjoittanut ja luennoinut myös kehopositiivisuudesta, tietoisesta syömisestä ja syömishäiriöiden hoidosta. Uransa aikana Putkonen on julkaissut kolme tietokirjaa.

Houston Analytics Oy:n toimitusjohtaja Antti Syväniemi - Tiede, työ ja intohimo - hallittu matka korporaatiopolulta kasvuyrittäjäksi
MMM Antti Syväniemi rakensi yrityksensä Houston Analyticsin kahden intohimonsa, data-analytiikan ja tietojohtamisen, ympärille. Aikaisemmin hän teki pioneerityötä vähittäiskaupan tiedolla johtamisen parissa Keskolla. Houston Analytics konsultoi ja auttaa organisaatioita hyödyntämään tehokkaammin dataa ja keinoälyä päätöksenteossa.

Vinkit sivutoimiseen yrittämiseen
Mitä ottaa huomioon, jos yrittäminen opiskelun tai palkkatyön ohella houkuttaa? Miten sivutoiminen yrittäjä huolehtii sosiaaliturvastaan? Vinkkejä jakamassa yrittäjävaliokunnan puheenjohtaja Markku Pulkkinen ja neuvottelupäällikkö Minna Hälikkä.

Paneelikeskustelu: Kysymyksiä ja keskustelua yrittäjyydestä
Panelisteina yrittäjät Leena Putkonen; Eljas Jokinen ja Antti Syväniemi, Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan dekaani Ritva Toivonen sekä Agronomiliiton yrittäjävaliokunnan puheenjohtaja Markku Pulkkinen ja neuvottelupäällikkö Minna Hälikkä

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeen kautta TÄÄLTÄ.

Keräämme ilmoittautumiset tilaisuuteen tarjoilun järjestämiseksi. Valitettavasti mahdollisuutta etäosallistumiseen ei ole. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille opiskelijoille ja vastavalmistuneille. 

Mikäli et pääsekään osallistumaan, peruthan ilmoittautumisesi sähköpostitse osoitteeseen opiskelijat@agronomiliitto.fi. 

Tervetuloa yrittäjyyden mielenkiintoiseen maailmaan!

Agronomiliiton yrittäjävaliokunta

Yrittäjyysillan aikana ääneen pääsevät ravitsemusyrittäjä Leena Putkonen, data-analytiikkataloa luotsaava Antti Syväniemi ja kiertotalousyrittäjä Eljas Jokinen.