Ständi ja Urapalveluiden klinikat Viikkiareenassa

21.11.2017 12:45 – 23.11.2017 14:00

Tervetuloa Agronomiliiton ständille Viikkiareena-tapahtumaan 21.-23.11. klo 10-14. Hae vinkit kesätyönhakuun! Paikalla ovat liiton jäsenpalvelupäällikkö ja opiskelijapromoottorit. Ständillä on myös ura-asioiden päällikön Heidi Hännikäisen pitämä suosittu Urapalveluiden klinikka. Klinikka-aikoja on varattavissa tiistaina 21.11. klo 12.45-13.45 välillä, keskiviikkona 22.11. klo 10-11.15 välillä ja torstaina 23.11. klo 12-13.40 välillä.

Varaa itsellesi oma 15 minuutin aika ja tule ura-asioiden päällikkö Heidi Hännikäisen juttusille. Ajan varattuasi lähetä Heidille osoitteeseen urapalvelut(at)agronomiliitto.fi ennakkoon tieto (15.11. mennessä), mistä haluat jutella ja mahdolliset siihen liittyvät asiakirjat (katso kuvaukset alta).

Ajanvaraus urapalveluiden klinikoille on päättynyt. Mutta ei hätää! Klinikat palvelevat sähköpostitse osoitteen urapalvelut@agronomiliitto.fi kautta.

 

Urapalveluiden klinikoiden kuvaukset:

CV-klinikka (15 min)

CV-klinikalla saat kommentteja, kehitysehdotuksia ja vinkkiä siihen miten tuot oman osaamisen esille CV:ssä parhaalla mahdollisella tavalla. CV-klinikalla mietitään yksilökohtaisesti mitä henkilötietojen, koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi cv:seen kannattaa kulloinkin sisällyttää. Muistathan lähettää tekemäsi CV etukäteen viimeistään 15.11., jotta saat klinikasta kaiken irti.

 

Työhakemus-klinikka (15 min)

Oletko hakemassa kesätöitä tai harjoittelupaikkaa tai muita töitä? Etkö oikein tiedä mitä hakemukseen kannattaisi kirjoittaa? Entä miten hakemuksen sisältö eroaa CV:n sisällöstä? Mitä vinkkejä työilmoituksesta saa työhakemukseen? Lähetä tekemäsi työhakemus (avoin tai ilmoitukseen vastaava) Heidille etukäteen viimeistään 15.11., jotta saat klinikasta kaiken irti!

 

LinkedIn-klinikka (15 min)

Onko sinulle LinkedIn-profiili, mutta et oikein tiedä mitä siihen pitäisi kirjoittaa? Miten toisit osaamisesi profiilissa parhaiten esille? Haluatko että profiilisi katsotaan läpi ja mietitään yhdessä mikä on olennaista? Lähetä linkki LinkedIn-profiiliin tai kutsu Heidi kontaktiksesi 15.11. mennessä.

 

Työhaastattelu sparraus (15 min)

Työhaastattelu edessä? Kysessä voi olla jännittävä tilanne ja ehkä haluat käydä asiaa läpi asiantuntijan kanssa? Mihin kysymyksiin kannattaa varautua? Tule Heidin työhaastattelu sparraukseen! Laita viestiä etukäteen osoitteeseen urapalvelut@agronomiliitto.fi, niin Heidi pystyy hieman valmistautumaan asiaasi/kysymyksiisi.

 

Askarruttaako työnhaku (15 min)

Olet hakemassa töitä? Tai mietityttääkö joku asian opinnoissa ja urasuunnittelussa? Tule klinikalle, niin katsotaan yhdessä. Laita viestiä etukäteen osoitteeseen urapalvelut@agronomiliitto.fi, niin Heidi pystyy hieman valmistautumaan asiaasi/kysymyksiisi.