Urapäivä Kuopion kampuksella

20.2.2020 12:00 Agronomilitto ja Retikka järjestävät urapäivän Kuopion kampuksella. Ohjelmassa mm. mielenkiintoisia ja inspiroivia puheenvuoroja työelämästä ja muuttuvasta työnhausta.

Agronomiliitto ja Retikka järjestävät urapäivän torstaina 20.2.2020 klo 12 alkaen! Päivä alkaa Retikan huoneella järjestettävällä kahvihetkellä, jossa on maistuvien herkkujen lisäksi tarjolla infoa Agronomiliiton palveluista. Päivä jatkuu mielenkiintoisilla ja inspiroivilla puheenvuoroilla: Päivi Saatsi Työvalmennus Futuurista tulee kertomaan meille muuttuvasta työnhausta ja ammatillisesta verkostoitumisesta ja ravitsemusterapeutti Katri Mikkilä esittelee Syömishäiriöliiton toimintaa.

Tapahtuma on ilmainen eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Voit osallistua oman mielenkiintosi mukaan joko kaikkiin päivän ohjelmanumeroihin tai vain osaan. Päivi Saatsin luento on tarkoitettu vain Agronomiliiton opiskelijajäsenille, mutta SYLI:n esittelyyn ovat kaikki Retikkalaiset tervetulleita. Kahvihetki järjestetään Retikan huoneella ja puheenvuorot ovat salissa CA100.


AIKATAULU:


- klo 12.00-13.30 Kahvihetki Retikan huoneella

Jo perinteeksi muodostunut työttömyyskassakahvihetki saa jatkoa laajennettuna ja urapäivään integroituna versiona. Työttömyyskassa-aiheen lisäksi voit tulla kyselemään ja tutustumaan myös muihin Agronomiliiton palveluihin ja jäsenetuihin. Tarjolla on myös jaettavaa materiaalia, jota voit napata kotiin luettavaksi. Kaikki ovat tervetulleita myös vain nauttimaan herkullisista kahvitarjottavista! Huom! Jos et ole jäsen, voit liittyä jäseneksi kahvihetken yhteydessä. Näin pääset osallistumaan myös Päivi Saatsin luennolle.

- klo 14.00-15.30 Päivi Saatsi, Työvalmennus Futuuri Oy: "Muuttuva työnhaku ja ammatillinen verkostoituminen" (CA100)

Päivi Saatsi on kokenut ura-asioiden asiantuntija. Tämä puheenvuoro on aivan ainutlaatuinen tilaisuus tulla kuuntelemaan asiantuntijan neuvoja työnhakuun ja verkostoitumiseen! Aihe on erittäin ajankohtainen, sillä yhä useampi saa työnsä jotenkin muutoin kuin vastaamalla työpaikkailmoitukseen. Miten löydän piilotyöpaikat? Miten verkostoitua ammatillisesti ja käyttää verkostoja hyödykseen? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan tällä luennolla!

- klo 15.30-17.00 Katri Mikkilä, Syömishäiriöliitto - SYLI ry (CA100)

Ravitsemusterapeutti Katri Mikkilä on Syömishäiriöliiton asiantuntija. Hän tulee esittelemään meille SYLI:n toimintaa. SYLI on Retikan yhteistyökumppani, eikä suotta, sillä Syömishäiröliitto tekee tärkeää työtä tukeakseen syömishäiriötä sairastavia ja heidän läheisiään. Monet meistä tulevat ravitsemusterapeutteina kohtaamaan syömishäiriöisiä työssään, jolloin myös Syömishäiriöliiton toiminnan tuntemisesta saattaa olla suuri hyöty.

Lämpimästi tervetuloa urapäivään!