Urailtapäivä Kuopiossa

15.2.2018 12:00 – 16:00

Tervetuloa Agronomiliiton Urailtapäivään Kuopion kampukselle!

Iltapäivän aikana syvennytään LinkedInin hyötyihin työnhaun näkökulmasta, pidetään avoin kyselytunti työnhausta ja työllistymisestä sekä tarjotaan mahdollisuus henkiläkohtaisiin urapalveluiden klinikoihin. Tutustu päivän ohjelmaan tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan iltapäivään! Tilaisuus järjestetään Kuopion kampuksella Canthia-rakennuksessa luentosalissa C100. Urailtapäivä on tarkoitettu kaikille Agronomiliiton jäsenille.

ILMOITTAUDU MUKAAN PÄIVÄÄN TÄSTÄ

Iltapäivän ohjelma:

klo 12-13 LinkedInin perusteet ja hyöty työnhaussa, ura-asioiden päällikkö Heidi Hännikäinen

Onko LinkedIn-profiilin luominen on jäänyt puolitiehen? Miten voit tuoda osaamistasi esille LinkedInissä? Käydään yhdessä läpi profiilin osiot sekä LinkedIn käyttömahdollisuudet ammatillisten verkostojen luomisessa, työnhaussa ja asiantuntijakuvan luonnissa. Alustajana ja kouluttajana toimii ura-asioiden päällikkö Heidi Hännikäinen. Voit ilmoittautumisen yhteydessä myös esittää jo ennakkoon toiveita koulutuksen sisältöön ja laittaa kysymyksiä kouluttajalle!

klo 13-13.30 Kyselytunti työnhausta ja työllistymisestä, ura-asioiden päällikkö Heidi Hännikäinen

klo 14-16 mahdollisuus henkilökohtaisiin 15 minuutin urapalveluiden klinikoihin (kaikki ajat varattu!)

 

Varaa itsellesi oma 15 minuutin aika ja tule ura-asioiden päällikkö Heidi Hännikäisen juttusille. Ajan varattuasi lähetä Heidille osoitteeseen urapalvelut(at)agronomiliitto.fi ennakkoon tieto (7.2. mennessä), mistä haluat jutella ja mahdolliset siihen liittyvät asiakirjat (katso kuvaukset alta).

Jos et pääse osallistumaan urapalveluiden klinikoille, ei hätää! Klinikat palvelevat sähköpostitse osoitteen urapalvelut@agronomiliitto.fi kautta.

 

Urapalveluiden klinikoiden kuvaukset:

CV-klinikka (15 min)

CV-klinikalla saat kommentteja, kehitysehdotuksia ja vinkkiä siihen miten tuot oman osaamisen esille CV:ssä parhaalla mahdollisella tavalla. CV-klinikalla mietitään yksilökohtaisesti mitä henkilötietojen, koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi cv:seen kannattaa kulloinkin sisällyttää. Muistathan lähettää tekemäsi CV etukäteen viimeistään 7.2., jotta saat klinikasta kaiken irti.

 

Työhakemus-klinikka (15 min)

Oletko hakemassa kesätöitä tai harjoittelupaikkaa tai muita töitä? Etkö oikein tiedä mitä hakemukseen kannattaisi kirjoittaa? Entä miten hakemuksen sisältö eroaa CV:n sisällöstä? Mitä vinkkejä työilmoituksesta saa työhakemukseen? Lähetä tekemäsi työhakemus (avoin tai ilmoitukseen vastaava) Heidille etukäteen viimeistään 7.2., jotta saat klinikasta kaiken irti!

 

LinkedIn-klinikka (15 min)

Onko sinulle LinkedIn-profiili, mutta et oikein tiedä mitä siihen pitäisi kirjoittaa? Miten toisit osaamisesi profiilissa parhaiten esille? Haluatko että profiilisi katsotaan läpi ja mietitään yhdessä mikä on olennaista? Lähetä linkki LinkedIn-profiiliin tai kutsu Heidi kontaktiksesi 7.2. mennessä.

 

Työhaastattelu sparraus (15 min)

Työhaastattelu edessä? Kysessä voi olla jännittävä tilanne ja ehkä haluat käydä asiaa läpi asiantuntijan kanssa? Mihin kysymyksiin kannattaa varautua? Tule Heidin työhaastattelu sparraukseen! Laita viestiä etukäteen osoitteeseen urapalvelut@agronomiliitto.fi, niin Heidi pystyy hieman valmistautumaan asiaasi/kysymyksiisi.

 

Askarruttaako työnhaku (15 min)

Olet hakemassa töitä? Tai mietityttääkö joku asian opinnoissa ja urasuunnittelussa? Tule klinikalle, niin katsotaan yhdessä. Laita viestiä etukäteen osoitteeseen urapalvelut@agronomiliitto.fi, niin Heidi pystyy hieman valmistautumaan asiaasi/kysymyksiisi.