Jättimäiset dinosaurukset Heurekassa

25.4.2019 17:00 Heureka tuo 30-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi jälleen dinosaurukset yleisön ihmeteltäväksi – ja tällä kertaa vieläpä ne kaikkein isoimmat!

Heureka tuo 30-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi jälleen dinosaurukset yleisön ihmeteltäväksi – ja tällä kertaa vieläpä ne kaikkein isoimmat! Jättimäiset dinosaurukset -näyttely koostuu dinosaurusroboteista ja luurankojen kopioista sekä fossiileista. Näyttelyssä voi kokea, kuinka isoja suurimmat dinosaurukset olivat. Siellä selviää myös, miksi dinosaurukset kehittyivät niin isokokoisiksi, miten paleontologit tekevät tutkimustaan ja miten dinosaurukset näkyvät nykyajassa. Näyttely on suunnattu koko perheelle ja kaikenikäisille dinoista kiinnostuneille! 

Uudenmaan agronomeille on varattu 25.4. 20 sisäänpääsylippua (sisältää aikuiset sekä lapset). Omakustannushinta osallistumiselle on 10 euroa per henkilö. Tapaamme klo 17 Heurekan ovella, tutustumme näyttelyyn vapaaseen tahtiin. Heureka on auki klo 20 saakka. Lisätietoja osoitteesta https://www.heureka.fi/ 

Ilmoittautumiset osoitteeseen olli.l.niskanen@gmail.com , ilmoitathan kaikkien osallistuvien henkilöiden nimet sekä alle 16-vuotiaiden osallistujien iän. Liput varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.