Webinaari: LinkedIn perusteet

23.4.2018 15:00 – 16:00

Koulutus on tarkoitettu niille, joilla ei välttämättä vielä ole omaa profiilia tai profiilin luominen on jäänyt puolitiehen. Koulutuksessa käydään läpi profiilin osiot sekä LinkedIn käyttömahdollisuudet ammatillisten verkostojen luomisessa, työnhaussa ja asiantuntijakuvan luonnissa.

Alustajana ja kouluttajana toimii ura-asioiden päällikkö Heidi Hännikäinen. Tilaisuus lähetetään webinaarina. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet ennen tilaisuutta.

 

KYSYMYKSIÄ KOULUTTAJALLE:

Voit lähettää kouluttajalle webinaariin etukäteen kysymyksiä ilmoittautumislomakkeen kautta.

 

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET:

Ilmoittaudu jäsenille maksuttomaan tilaisuuteen viimeistään 18.4.2018 oheisen lomakkeen kautta. Webinaariin mahtuu 60 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittautuneita on alle 10 henkilöä, webinaaria ei järjestetä. Saat vahvistuksen toteutumisesta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

 

Jos et pääse osallistumaan, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi mahdollisimman pian osoitteeseen toimisto(at)agronomiliitto.fi. Viet muuten paikan joltain sellaiselta, joka odottaa jonossa peruutuspaikkaa. Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista perimme 15 euron maksun.

 

Tervetuloa - webinaari on avoin kaikille Agronomiliiton jäsenille!