Vastaa Agronomiliiton ja Loimun opiskelijatutkimukseen 19.9.2017 mennessä

19.9.2017 09:00 – 23:59

Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää opiskelijoiden työskentelyä kesän 2017 ja lukuvuoden 2016-2017 aikana. Vastauksesi on ehdottoman tärkeä, vaikka et olisikaan ollut töissä kesän tai lukuvuoden 2016-2017 aikana, sillä se antaa tietoa myös niistä opiskelijoista, jotka eivät ole työskennelleet tutkittavana ajanjaksona. Tietoja käytetään opiskelijoiden edunvalvonnassa esimerkiksi opintotukeen ja opintojen aikaiseen työntekoon liittyen. Palkkatietoja käytetään palkkasuositusten ja palkkaneuvonnan viitearvojen määrittelyssä.

Vastaathan kyselyyn 19.9.2017 mennessä. Jos olet Agronomiliiton jäsen, käytä ensisijaisesti henkilökohtaista linkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse 15.8. tiistaina. Jos et ole vielä liiton jäsen tai et löydä henkilökohtaista vastauslinkkiäsi, voi vastata tämän avoimen linkin kautta.

Vastauslomakkeesta:
- Valitse vaihtoehto, joka parhaiten kuvaa tilannettasi tai kirjoita vastaus sille varattuun tilaan.
- Täytä lomake soveltuvin osin. Mikäli katsot, että jokin kysymys ei koske sinua tai et osaa vastata, jätä se vastaamatta ja siirry seuraavaan kysymykseen.
- Mikäli sinulla on ollut useampi työnantaja, vastaa sen työpaikan mukaan, jossa työskentelit pisimpään.
- Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Vastaajan henkilöllisyys ei tule julki missään vaiheessa.

Kaikkien vastaajien kesken arvomme neljä kappaletta 50 euron arvoista ravintolalahjakorttia.

Instructions: Even if you did NOT work during summer 2017 or semester 2016-2017, please respond. Choose the option that best describes your situation and write your answer shortly. If you had several employers, choose the one you served the longest.
Your answers are strictly confidential. Respondent identity or identifiable answers will not be revealed in any circumstances.
The survey is in Finnish. If your language skills are not up to the task, please ask for assistance from a Finnish-speaking friend or fellow-student.

Suurkiitos ajastasi!
Lisätietoa tutkimuksesta antavat liitoissa seuraavat henkilöt:
Agronomiliitto: Heidi Hännikäinen, heidi.hannikainen@agronomiliitto.fi
Loimu: Henri Annila, henri.annila@loimu.fi

Taloustutkimuksessa tutkimuksesta vastaa markkinatutkija Hanna-Leena Heinosaari, hanna-leena.heinosaari@taloustutkimus.fi