Ruoka 2.0 - Mitä Suomi syö tulevaisuudessa?

6.10.2017 18:00 – 22:00

Mikä puhuttaa meitä ruoassa nyt ja tulevaisuudessa? Entä mikä voisi olla ruoan tuotannon seuraava siirto kestävään kehitykseen?

Tule ottamaan asiasta selvää Ruoka 2.0- opiskelijajäsentapahtumaan! Iltaa isännöi tulevaisuuden ruoan pioneeri, YLE:n Prisma Studion juontajanakin tunnettu biotekniikan tohtori, tutkija Lauri Reuter.

Pääsevätkö (lähi)tulevaisuudessa hyönteiset suomalaisten lautasille? Hyönteiskokki Topi Kairenius pitää tapahtumassa huolen hyönteismaistiaisista

Saamme myös tutustua keittiömestari Juha Teerimäen katuruokaan. Yhtenä ainesosana on käytetty olutpanon sivutuotetta mäskiä, joka puolestaan antaa useaan ruokaan aivan uuden ulottuvuuden.

Tapahtuma järjestetään 6.10. klo.18.00 alkaen Agronomiliitolla (Pohjoinen Makasiinikatu 6 A, Helsinki).

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille Agronomiliiton opiskelijajäsenille! Paikkoja on 40 ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN ON PÄÄTTYNYT! OSALLISTUJAMÄÄRÄ TULI TÄYTEEN HETI ILMOITTAUTUMISEN ENSI MINUUTEILLA! Myös jonotuslista tapahtumaan on pitkä, mikäli kuitenkin haluat jonotuslistalle vielä mukaan, laita viestiä osoitteeseen opiskelijat(at)agronomiliitto.fi

Voit tutustua Lauriin tarkemmin TedTalkin ja lehtijutun kautta.

Juha Teerimäkeen voit tutustua tarkemmin Helsingin Sanomien jutun kautta.

Tapahtuman löydät myös Facebookista.