CV-valokuvaus valokuvaamossa HELSINGISSÄ

25.11.2020 10:00 – 16:00 Oletko aina halunnut itsestäsi fiksun ammattivalokuvaajan ottaman kuvan? Puuttuuko kuva CV:stä, LinkedInistä tai haluatko Facebookkiin siistin kuvan itsestäsi?

Tervetuloa Agronomiliiton tarjoamaan HELSINGIN CV-valokuvaukseen keskiviikkona 25.11. klo 10-16 välillä valokuvaamo Atelier Nybliniin (Kaisaniemenkatu 3 A). 

CV-valokuvaus on maksuton Agronomiliiton opiskelijajäsenille ja paikkoja kuvaukseen on 40 henkilölle. 

CV-valokuvaus on täynnä. Ilmoittautuneille on laitettu viestiä. Voit ilmoittautua jonotuslistalle TÄÄLTÄHuomioithan, että vain ajan varaamalla pääsee kuvaukseen. 

Saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisestasi 13.11. mennessä. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli joudut perumaan osallistumisen, toivomme että teet sen välittömästi, jotta joku peruutuspaikalta ehtii mukaan! Peruutukset tulee tehdä Sini Kokkolalle (sini.kokkola(at)agronomiliitto.fi) ja Atelier Nybliniin (jos ehdit tekemään sinne jo varauksen). Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista perimme 20 euron maksun.

Huom. koronatilanteen takia valokuvaamoon tulee varata aika, jotta ruuhkaa ei pääsisi syntymään. Ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen 13.11. mennessä saat sähköpostitse ohjeet, kuinka voit varata itsellesi sopivan ajan Nyblinistä.