Joonas ja Kaisa esittäytyvät!

06.2.2015 10:07

Liiton opiskelijatoiminnassa uusia aktiiveja, tervetuloa tutustumaan heihin.

Agronomiliittoon haettiin syksyllä uutta opiskelijapromoottoria Noran siirryttyä uusiin tehtäviin. Nyt kevään tullen tehtävässä on aloittanut elintarviketieteiden ylioppilas Joonas Kauppinen. Opiskelijaedustus liiton hallituksessa ja opiskelijavaliokunnan johdossa vaihtuu vuosittain ja tässä tärkeässä tehtävässä on vuoden alusta aloittanut maatalous-metsätieteiden ylioppilas Kaisa Pethman.

Kysyin Joonakselta ja Kaisalta muutamat kysymykset, jotta päästään tutustumaan heihin tarkemmin.


Olen Joonas Kauppinen, 22-vuotias, ja opiskelen Viikissä elintarviketieteitä ensimmäista vuotta .
Päädyin Viikkiin urheilu- ja ravitsemusintoiluni kautta. Palloilin elintarvike-ekonomian, ravitsemustieteen ja elintarviketieteiden välillä, mutta elintarviketieteet tuntuivat lopulta oikealta vaihtoehdolta tulevaisuuden työtehtäviä ajatellen. Haluaisin  päästä työskentelemään tulevaisuudessa työelämässä yrityksen johtotehtävissä.
Vapaa-ajalla harrastan paljon urheilua, taidetta ja ruuanlaittoa, ystäviä unohtamatta. Tällä hetkellä aikani kuluu paljolti pianon ääressä tai Unisportin kuntosalilla sekä urheiluvuoroilla.

Haluan toivottaa virkistävää kevättä kaikilleja nähdään Agronomiliiton ständeillä ja tapahtumissa!Olen Kaisa Pethman ja opiskelen pääaineenani maatalousekonomiaa. Viikki on tullut alunperin tutuksi hyvin perinteisellä tavalla, sillä äitini on aikoinaan opiskellut Viikissä ja isovelikin ehti aloittaa opintonsa täällä ensin. Maatalousekonomia valikoitui pääaineeksi muutaman työelämässä vietetyn vuoden jälkeen. Muitakin vaihtoehtoja pyörittelin mielessäni, mutta lopulta maatalousekonomia vei voiton ja tätä valintaa en ole katunut hetkeäkään. Vapaa-aikaani tykkään viettää ystävien ja hyvän ruoan parissa ja mikäli lumitilanne sallii, niin lähden oikein mielelläni myös ladulle sivakoimaan. Agronomiliitto tarjoaa opiskelijoille mielestäni hyvin monipuolista toimintaa, hyödyllisimpinä koen cv-klinikan ja työelämään valmentavan toiminnan. 

Toivoisin, että Agronomiliiton opiskelijajäsenet ottaisivat selvää liiton toiminnasta jo opiskeluaikanaan ja lähtisivät mukaan niin jäsentapaamisiin kuin työelämäiltoihinkin. Näin liitto tulee helposti tutuksi ja palveluista osaa ottaa varsinaisessa työelämässäkin kaiken ilon irti.

 

Lähetä kommentti