Agronomiliitto palvelee jäseniään myös kesällä 2021

Agronomiliiton toimisto palvelee läpi kesän.

Heinäkuussa toimisto on avoinna arkipäivisin klo 10−13. Muutoin arkisin klo 9−15. Toimiston puhelinnumero on  (09) 2511 160 ja sähköposti toimisto@agronomiliitto.fi.

Työ- ja virkasuhdeneuvonnan kesäpäivystys

Yksityissektorin työsuhdeneuvonnan kysymyksiin vastaavat myös koko kesän ajan Asianajotoimisto Aikan juristit sähköpostitse info@aikalaki.fi ja puhelimitse p. 010 8411 000 arkisin klo 8−16.

Julkisen sektorin (yliopisto, valtio, kunta, Avainta) työ- ja virkasuhdeneuvonnan kysymyksiin vastaavat 28.6. − 10.8. välisenä aikana Asianajotoimisto Aikan juristit sähköpostitse info@aikalaki.fi ja puhelimitse p. 010 8411 000 arkisin klo 8−16.
Muina aikoina julkisen sektorin työ- ja virkasuhdeneuvontaa antaa Agronomiliiton neuvottelupäällikkö Outi Parikka, jolloin pyydämme yhteydenotot työsuhdeneuvonnan sähköpostilaatikkoon tyosuhdeneuvonta@agronomiliitto.fi.

HUOM: Asianajotoimisto Aikan palvelua käyttäessäsi sinun tulee ilmoittaa Agronomiliiton jäsennumerosi. Kerro, että olet Agronomiliiton jäsen.

Asianajotoimisto Aika Oy ei anna palkkaneuvontaa. Kesäaikaan palkkaneuvonnan paras tuki on liiton sähköinen Palkkanosturi - tutustu siihen täällä. Huomaa, että tarvitset kirjautumiseen jäsennumerosi. Kannattaa myös katsoa uudet videot palkkatilastojen hyödyntämisestä ja palkkaeroista täältä

Urapalvelut toimivat kesällä normaalisti

Urapalvelut toimivat kesän ajan samaan tapaan kuin muinakin aikoina, yhteistyössä Työvalmennus Futuurin uravalmentajien kanssa. Pyydämme jäsenten yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen urapalvelut@agronomiliitto.fi, mistä ne ohjataan eteenpäin varmistettuamme jäsenyyden.