WEBINAARI: Aivot ja työhyvinvointi

26.9.2022 16:00 – 17:00

Järjestämme yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssatyöhyvinvointiwebinaarin - Aivot ja työhyvinvointi maanantaina 26.9.2022 klo 16-17.

Työelämä vaati meiltä paljon tiedon käsittelyä ja muutokset uuden oppimista. Tarkkailemalla henkistä suorituskykyämme saamme tietoa aivojen hyvinvoinnista – psykologisesta kuormituksesta palautumiseen ja stressin hallintaan ja siten virtaa työn tekemiseen.

Koulutuksen kuvaus

Miten aivomme jaksavat työelämässä? Luennolla professori Minna Huotilainen neuvoo, miten hyödynnämme tiedon aivojen toiminnasta työkaluiksi, joilla tuemme työhyvinvointimme. Luennon yhteydessä tarjoamme mahdollisuuden käydä ja jatkaa keskustelua Howspace-alustalla.

Professori Minna Huotilainen on tunnettu aivotutkimustiedon kouluttaja, joka soveltaa neurotieteen uusimpia löydöksiä erityisesti työelämän kehittämiseen. Hän yhdistää tutkimuksissaan monitieteisesti kognitiotiedettä, kasvatustiedettä ja psykologiaa. Huotilaisella on taito puhua tieteellisestä tiedosta hyvin kansantajuisesti. Huotilainen on ollut kirjoittamassa aiheesta lukuisia tietokirjoja: mm. Tunne aivosi, Aivot työssä, Keskittymiskyvyn elvytysopas, Näin aivot oppivat ja Uuden ajan muistikirja.

Ohjelma

16:00 Tilaisuuden avaus
16:05 Aivot ja työhyvinvointi
16:45 Keskustelua ja kysymyksiä
17:00 Tilaisuus päättyy

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET:

Sitovat ilmoittautumiset pyydetään viimeistään 23.9.2022 TJS:n verkkosivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta.

Jos et pääsekään osallistumaan, peruutathan ilmoittautumisen osoitteeseen toimisto@tjs-opintokeskus.fi